Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 26.04.2017 08:43:48

Indijci (menda) že v Ljubljani, Mandariću pri prodaji Olimpije pomaga celo sloviti agent?

www.alesfevzer.com
Kot vse kaže, se Milan Mandarić resnično pripravlja na prodajo Olimpije.

Znane so nove podrobnosti glede morebitnega poslovanja med Milanom Mandarićem in vlagatelji iz Indije. Kot poroča današnji Dnevnik, so slednji že pripotovali v Slovenijo, kjer bodo ostali do konca tedna. V tem času naj bi si ogledali tako Brdo pri Kranju kot tudi Domžale in Maribor, v soboto naj bi bili tudi na večnem derbiju v Stožicah. Vrhunec njihovega domnevnega obiska Ljubljane naj bi bil sestanek z Mandarićem, kakopak na temo prevzema Olimpije. Spomnimo, Mandarić je tako za Dnevnik kot za POP TV sicer zanikal celotno zgodbo, a Dnevnik razkriva še več.

Tako naj bi bil vodilni mož indijskih vlagateljev kar sloviti Sachin Tendulkar, sicer eden najboljših igralcev kriketa vseh časov. Njegovo bogastvo naj bi bilo ocenjeno na več kot 100 milijonov ameriških dolarjev, poznan je tudi po tem, da je eden od lastnikov indijskega nogometnega kluba Kerala Blasters

Ob tem Dnevnik še poroča, da naj bi se Mandarić v želji po prodaji Olimpije povezal celo s slovitim izraelskim agentom Pinijem Zahavijem. Triinsedemdesetletnik velja za enega bolj vplivnih ljudi v svetu nogometa, izvedel je nekaj odmevnih prestopov, sodeloval z Romanom Abramovičem in bil vpleten tudi delovanje Portsmoutha, ko je slednjega vodil prav Mandarić.

"Pini Zahavi velja za mednarodno uveljavljenega agenta pri kupovanju in prodaji znanih nogometašev ter klubov, zato obstaja možnost, da ga je Mandarić pooblastil za iskanje primernih vlagateljev pri prodaji večinskega deleža v Olimpiji, kar bi pripeljalo do velikih premikov znotraj ljubljanskega pogona," piše Dnevnik.

pini zahavi
vszi

Članki iz rubrike