franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 10.04.2017 16:18:18

Darko Milanič odločno o taktiki, napadalcih, navijačih in krizi Luke Zahovića: Hočemo v finale, zato ...

Grega Wernig
Trener Maribora je spregovoril pred sredinim povratnim obračunom z Olimpijo v polfinalu pokala.

"Pričakujem izredno veliko podporo s tribun in odlično igro mojega moštva: napadalno miselnost od prve minute," je poudaril in dodal: "Želimo motivirati vse akterje na eni tekmi. Nas, da želimo zmagati, in tudi naše navijače, da bodo verjeli in pomagali."

Seveda je bilo veliko govora o sporočilu Zlatka Zahovića, ki je zapisal, da ga je Milanič s klicem obvestil o igri s tremi napadalci. "Ni v navadi, da bi vnaprej povedal taktiko,. Ampak želimo v finale, imamo kvaliteto, priložnosti, le realizacijo moramo popraviti." 

Kaj to pomeni na področju taktike in števila napadalcev? "Da bo tekmo začel, sem povedal kapetanu. Ostali pa bodo to vedeli ob pravem času," se zdi, da bosta ob Tavaresu res začela tudi Luka Zahović in Milivoje Novaković. Prvi kljub strelski krizi zadnjih tednov.  

"Če gledamo samo zadnje tekme, ni debate: Luka svojega ni zabil. A če pogledamo februar, je zabijal on," ga Milanič brani in mi bo dal še priložnosti. "Kolikokrat je imel tudi Tavares post, pa so se pojavile nove zgodbe znotraj moštva. Analiziramo, hrabrimo, gledamo na dolgi rok." 

V zvezi s sredino tekmo je ponovil besede športnega direktorja. "Nimamo česa izgubiti, ker smo trenutno v zaostanku s prve tekme. Hrabro bomo jurišali na njihov gol, a se tudi kvalitetno branili." Ob tem pa dodal: "Želimo igrati tekmo, na kateri bodo fantje na igrišču uživali. Da lahko pokažejo vse, kar znajo. In obdržali balans."

Članki iz rubrike