franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 19.02.2024 19:59:01

Se vrača veliki Zinedine Zidane?! Legendarni Francoz prvi kandidat za prevzem tega evropskega velikana!

Profimedia

Da čas teče neizprosno hitro, pogosto potrjuje tudi svet nogometa. Zdi se, da je era Zinedina Zidana na klopi madridskega Reala še vedno del zelo bližnje preteklosti, a so v resnici od zadnje tekme legendarnega Francoza v vlogi trenerja kraljevega kluba minila že slaba tri leta.

Zidane je z galaktiki osvojil vse, kar se je osvojiti dalo. Spisal je zgodovino, ko je z Realom povezal kar tri naslove v elitni ligi prvakov. Po koncu sezone 2020/21 se je odločil, da je napočil trenutek za spremembo. Umaknil se je izpod soja žarometov in se posvetil družini. "Zaenkrat nimam nobenih načrtov, uživam z družino in to je zame zelo pomembno. Nikoli pa ne veš, kaj prinese prihodnost," je razlagal pred nekaj meseci. Prihodnost bi očitno lahko prinesla zelo mamljiv izziv.


Po poročanju uglednega italijanskega časnika Corriere dello Sport se je Zidane znašel na radarju vodilnih mož münchenskega Bayerna. Še več; Francoz naj bi bil celo prvi kandidat, da na klopi bavarskega stroja nasledi Thomasa Tuchla.

O težavah Bavarcev čivkajo že vrabčki na vejah; Bayernu grozi konec 11 let trajajočega monopola v domačem prvenstvu, vodilni Bayer Leverkusen beži že za osem točk, senzacionalno so izpadli tudi iz nemškega pokala, v osmini finala lige prvakov pa bodo na povratni tekmi proti Laziu lovili zaostanek enega zadetka.

Usoda Thomasa Tuchla naj bi bila tako že zapečatena, zaupanje v stratega naj bi izgubili tudi nogometaši Bayerna, vodilni možje kluba pa že pogledujejo proti morebitnim rešitvam. Je čas za vrnitev velikega Zizouja?

Članki iz rubrike