franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

sta
sta
0 18.02.2024 20:28:55

Nov šok za Bayern, boljši še Bochum

Profimedia
Nogometaši nemškega prvaka Bayerna so v zadnji tekmi 22. kroga nemške lige še poglobili krizo zadnjega obdobja. V Bochumu so namreč izgubili z 2:3 in zdaj po popolnem krogu za vodilnim Bayerjem zaostajajo že osem točk.

Bayern je v tem koledarskem letu izgubil tri ligaške tekme; a če je sicer boleč poraz z neposrednim tekmecem z vrha lestvice Bayerjem (0:3) za vodstvo in navijače morda še sprejemljiv, pa bosta izgubljeni tekmi z Werderjem (0:1) in današnja z Bochumom verjetno kmalu poskrbeli za kadrovske menjave v klubu.

Bavarci so bili danes neprepričljivi že v uvodu, a so prek Jamala Musiale vseeno povedli. A je najprej Takuma Asano izenačil, še v prvem polčasu pa je za preobrat poskrbel Keven Schlotterbeck. Težave Bayerna so se povečale v 78. minuti, ko je Dayot Upamecano zakrivil najstrožjo kazen in moral po drugem rumenem kartonu z igrišča. Kevin Stoger je povišal vodstvo na 3:1, v končnici tekme pa oslabljeni Bayern iskal vsaj izenačenje; prvi strelec lige Harry Kane pa je s 25. golom v sezoni zgolj kozmetično popravil slab vtis, zmaga pa je ostala doma.



Nov spodrsljaj Bayerna je na široko odprl vrata na poti do naslova Leverkusnu. Lekarnarji so svoj del naloge v tem krogu, sicer ne brez težav, dobro opravili že v soboto, ko so premagali Heidenheim z 2:1. Tretji Stuttgart je prav tako z 2:1 ugnal Darmstadt, četrta Borussia Dortmund je igrala le neodločeno 1:1 z Wolfsburgom. Leipzig slovenskih nogometašev Benjamina Šeška (igral je od 67. minute) in Kevina Kampla (ni dobil priložnosti za igro) je gostila Borussio Mönchengladbach in zmagala z 2:0.

Na lestvici ima Bayer 58 točk, Bayern 50, Stuttgart 46, Dortmund 41, Leipzig je peti s 40.

Članki iz rubrike