franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 18.02.2024 01:17:10

Florentino Perez že izpolnil prvo Mbappejevo željo! Nikoli ne uganete, kaj je to ... !?!

Profimedia
Kylian Mbappe je že dalj časa na izhodnih vratih Parka Princev, v teh dneh pa je to dejstvo postalo trdnejše kot kdajkoli.

Mbappe naj bi po poročanju več eminentnih medijev klubu odločno sporočil, da bo po koncu sezone zapustil PSG. Čeprav je v isti sapi pristavil, da novega delodajalca še ni izbral, vsi pričakujejo, da bo okrepil madridski Real. Če se to ne bo zgodilo, bo to veliko presenečenje.

Predsednik kraljevega kluba Florentino Perez naj bi celo že izpolnil prvi Francozov pogoj. Bržčas prvega od mnogih. Madridski Defensa Central poroča o nenavadni želji Mbappeja, kar pa Perezu ni predstavljalo prav nobene težave.


Med bivanjem v Parizu je imel namreč mladi zvezdnik svojega osebnega voznika. Razlog pa ni v zvezdniškem obnašanju, ampak v dejstvu, da Mbappe še ni opravil vozniškega izpita. Kot kaže se želi prepričati, da bo v Madridu tudi tako.

"To je ena od pomanjkljivosti zgodnjega uspeha. Pogrešam enostavne stvari, kot je, denimo, vozniški izpit. Mislim, da ga vsi imajo. Mnogi brez njega ne morejo, jaz pa lahko. Izpit je sicer sinonim za samostojnost, ampak jaz sem postal samostojen že zelo zgodaj, saj sem imel na voljo osebnega voznika. Izpit nikoli ni bil visoko na mojem seznamu prioritet," je v enem od intervjujev dejal Mbappe.

Jasno je, da bo imel Francoz v španski prestolnici, če bo seveda res pristal v Realu, na voljo vse, kar bo želel. Osebni voznik je še najmanj. Jasno je, da bo Perez ugodil vsem njegovim željam. Predvsem finančnim. Španski športni častnik As je objavil podrobnosti že pripravljene pogodbe. Na njej naj bi bila zapisana številka - pol milijarde evrov za pet let!?! Kot je še zapisal novinar, ima klub četrtino zneska že pripravljenega, za tri četrtine pa bo vzel kredit. Pri tem velja še poudariti, da Madridčani v naslednjih letih pričakujejo precej večje prihodke zaradi novega stadiona.

Članki iz rubrike