Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

adam kromer Njena.si

Ljubezen iz šova: V štirih letih tretjič ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
1 08.10.2022 16:18:09

Šok, šok, šok! Haaland je videti, kot da ima Downov sindrom! Tole odmeva, javnost je osupnila (video)

Profimedia
Norveški stroj za zadetke Erling Haaland podira rekorde, njegova učinkovitost in brutalnost pred nasprotnimi vrati je neverjetna.

Okoli Haalanda se dviga vse več prahu, norveški fenomen je tema številka ena. Tako je bilo tudi na eni od italijanskih radijskih postaj (Tele Radio Stereo), na kateri je gostoval uveljavljeni športni novinar Mario Sconcerti (Corriere dello Sport in Sky Sports, RAI). Ko ga je voditelj povprašal za mnenje o Norvežanu, je s svojo izjavo šokiral vse prisotne. "Haaland ima ta obraz, kot da bi imel Downov sindrom. Nekako nima normalnega obraza," je začel razlagati Sconcerti, v studiu pa je nastala grobna tišina. Eden od voditeljev ga je naposled prekinil, da izjava ne bi naredila še več škode, kot jo je že. Javnost je šokirana in zgrožena.


Jasno, odzivi na družbenih omrežjih so se začeli vrstiti drug za drugim. To je postala tudi glavna tema športnih debat v Italiji.

Sconcerti je bil do leta 2015 komentator tekem na kanalu Sky Sports, potem je prestopil na RAI in komentiral tekme svetovnega prvenstva 2018. V zadnjem času je redni gost-komentator na rimski radijski postaji, na kateri je tudi izjavil sporno stališče o Haalandu.

Članki iz rubrike