bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
3 08.10.2022 01:33:08

Hahaha! Klopp se še kar naprej šali, pred derbijem si je pošteno privoščil vodilni Arsenal

Profimedia
Po osmih odigranih krogih angleške premier lige je na vrhu nekoliko presenetljivo Arsenal, Liverpool pa je malo bolj presenetljivo komaj na devetem mestu.

Razlika med kluboma je že velikih 11 točk, jutri pa se bosta v Londonu pomerila med seboj. Jasno, večji pritisk bi moral biti pri redsih in pri njihovem trenerju Jürgenu Kloppu, a slednjega smisel za humor kljub težki situaciji ni zapustil.


Na novinarski konferenci pred derbijem je govoril o Gabrielu Jesusu, napadalcu Arsenala, ki se je v prestolnico letos poleti preselil iz Manchestra Cityja in se hitro prilagodil na novo okolje. "Gabriela osebno ne poznam, ampak vedno mi je bil všeč kot igralec. Vem, da ga City ne bi prodal niti enemu konkurenčnemu klubu, ampak razdalja do Arsenala je bila vendarle dovolj velika," je v smehu zbrano sedmo silo zabaval Klopp. Potem pa se je hitro popravil, češ da je mislil geografsko: "Uspeli so ga pripeljati, Gabriel pa je odličen igralec."

Nemški strateg kljub dejstvu, da so njegovi varovanci slabo vstopili v sezono, ne obupuje in se še naprej šali. Z opazko o prestopu Brazilca je seveda mislil na točkovno razliko med Cityjem in Arsenalom ob koncu zadnje sezone. Prvi je s 93 točkami osvojil naslov, drugi pa je imel na petem mestu kar 24 točk manj. Kloppov Liverpool je bil z le točko zaostanka prvi zasledovalec Guardiolinih sinjemodrih.

Članki iz rubrike