Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
1 14.03.2018 22:36:57

TAKO TO POČNE NAJVEČJI: Podoživite čarobni večer ČAROVNIKA MESSIJA, ki je Barco popeljal v četrtfinale! (video)

Dame in gospodje, Lionel Messi.

Kaj sploh še zapisati o argentinskem čarovniku? O Lionelu Messiju je bilo napisano že vse. Prvi zvezdnik Barcelone je na tekmi s Chelseajem še enkrat več dokazal, da je verjetno celo največji nogometaš, ki je kdajkoli brcal okroglo usnje. Čeprav je imel pred letošnjima tekmama osmine finala z modrimi iz Londona zelo slab izkupiček, saj Chelseaju do letos ni uspel zabiti nobenega zadetka, je Argentinec prekinil tudi ta negativni niz. 

Prekinil ga je že v Londonu, ko je s svojim zadetkom na Stamford Bridgeu Barceloni priigral remi (1:1) in idealno izhodišče pred povratno tekmo na Camp Nouu. Nocoj pa je Lionel Messi svojemu klubu pričaral še zanesljivo uvrstitev v četrtfinale. Na krilih argentinskega čarovnika so Katalonci svoje tekmece premagali s kar 3:0, za zmago pa se lahko zahvalijo izključno svojemu najboljšemu nogometašu. 

messi re
Messi je že v 3. minuti po podaji Luisa Suareza praktično iz mrtvega kota uspel žogo poslati med nogami Thibauta Courtoisa v mrežo in Barcelono popeljal v vodstvo. 17 minut kasneje je s silovitim prodorom osmešil Chelseajevo obrambo in z izjemno podajo našel povsem samega Ousmaneja Dembeleja, ki je zadel za 2:0. V drugem polčasu je Messi še enkrat več žogo poslal med nogama Courtoisa in zabil še en gol za končnih 3:0. 


Bila je to prava rapsodija malega velikega nogometaša. Njegove fenomenalne poteze, lepa zadetka in sijajno asistenco pa si lahko ogledate v priloženem videoposnetku.

Članki iz rubrike