stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

STA
STA
0 14.03.2018 21:51:39

Bayern boljši tudi v Istanbulu

Nemški nogometni prvak Bayern München se je z lahkoto uvrstil v četrtfinale lige prvakov. Bavarci so danes v Istanbulu premagali Bešiktaš s 3:1, izid s prve tekme je bil 5:0, tako da so med najboljših osem ekip napredovali s skupnim izidom 8:1.

Edini strelec za Bešiktaš je bil Wagner Love v 59. minuti, medtem ko so za Bayern zadeli Thiago Alcantara v 18. minuti, Gokhan Gonul je v 46. minuti zatresel lastno mrežo, Sandro Wagner pa je v 84. minuti postavil končni izid.


Bayern je kljub visoki prednosti s prve tekme v Turčijo odpotoval s skoraj najmočnejšo zasedbo, že prvo priložnost pa je v 10. minuti imel Thomas Müller, ki pa odbite žoge ni dobro zadel, nameril je mimo vratnice. Osem minut kasneje je Müller sprožil dolgo podajo in Alcantara je goste popeljal v vodstvo.

Bayern je že takoj ob začetku drugega polčasa vodil z dvema goloma prednosti, nespretno je posredoval Gokhan Gonul in zatresel lastno mrežo. Na drugi strani je David Alaba izgubil žogo v nepravem trenutku, Brazilec Wagner Love je znižal zaostanek turške ekipe. V 84. minuti je Bayern zabil še tretjič, ko je žogo v igrišče poslal Alabe, Sandro Wagner je bil na pravem mestu in s prsmi zadel za 3:1.

Značke: nogomet, liga prvakov

Članki iz rubrike