zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ue
ue
1 14.03.2018 21:47:03

Zdravko Mamić spet v svojem elementu! Ampak, tokrat mu je odgovoril Dino Rađa! In to kako! (video)

Zdravko Mamić je spet udaril, tokrat po hrvaški košarkarski legendi Dinu Rađi.

Pred nekaj dnevi je na tiskovni konferenci Mamić meni nič tebi nič v svoj govor vpletel Rađo. No, ne ravno vpletel, pač pa ga je odkrito napadel. "Človek ne zna priti od splitske Rive do dvorane na Gripah. Kaj je naredil kot navijač Hajduka? Kaj je naredil v klubu, nasledniku legendarne Jugoplastike, ki je bila eden največjih klubov v Evropi? Kaj je naredil kot šef v zvezi glede strategije in razvoja? Blamažo!," je v svojem slogu vpil kontroverzni Mamić. "In on potem drugim deli lekcije. Vi pa še promovirate take kretene!," je govoril novinarjem.


Rađa sprva ni odgovoril na obtožbe, po nekaj dneh pa se je le oglasil. Pričakovali bi, da bo tudi sam napadel prvega moža Dinama - pa čeprav zdaj ne več uradno - oziroma najvplivnejšega moža hrvaškega nogometa, toda Rađa je reagiral v svojem - recimo temu dalmatinskem slogu. "To je komedija. Zakaj bi se jezil na Zdravka? Če sem iskren, sem jaz njegov največji fan. Nima večjega fana od mene. Zdravko mi zelo pomaga. Če se moram zjutraj vstati ob osmih, me zbudi njegov 'gnoj, gnoj, podli gnoj', če pa moram na noge še prej, mi potem na uho zakriči 'pacek si, umazan, smrdiš'. Te njegove tiskovke mi prav pridejo."

Kdor še ne pozna nekaj znamenitih izjav Mamića, si jih lahko ogleda na spodnjih videoposnetkih. Ampak, morda je za mlajše boljše, da tega ne storijo, gospod je milo rečeno prestopil meje bontona.

Značke: mamić, rađa

Članki iz rubrike