nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 11.03.2018 14:18:55

SANJSKI DAN bivšega Mariborčana! Začel na klopi, igral kot BRANILEC in postal VELIKI JUNAK svojega kluba (video)

Drago Wernig - TAKA
Marwan Kabha blestel v Izraelu.

Čeprav je bil ključni mož Maribora, ga je Zlatko Zahović pozimi prodal. Marwan Kabha, ki so ga imeli navijači slovenskega prvaka še kako radi, se je poslovil od državice na sončni strani Alp in se vrnil v rodni Izrael. Tam je podpisal za Hapoel Be'er Sheva, kjer je imel sprva kar nekaj težav s prilagajanjem. Na začetku tako njegove predstave niso bile na ravno najvišji ravni, toda v soboto je vendarle uspel prvič opozoriti nase. In to na kakšen način!

Hapoel se je doma pomeril s klubom Bnei Sakhnin, Kabha je začel na klopi za rezerve. Toda že kaj kmalu si je moral nadeti dres, saj se je eden od njegovih soigralcev poškodoval. A glej ga zlomka: trener ga je poslal kar v osrčje - obrambe! Defenzivni vezist je namreč zamenjal nesrečnega centralnega branilca Miguela Vitorja, ker so poškodovani tudi nekateri drugi obrambni nogometaši, je trener Barak Bakhar že v šesti minuti vrzel zapolnil kar s Kabho.

kabha
vszi

In, to je treba priznati, zadel v polno. Ne samo, da Hapoel ni prejel gola, prav Kabha je bil namreč tudi tisti, ki je zabil prvi gol na tekmi. Za prvenec je potreboval vsega nekaj minut po prihodu na igrišče, v trinajsti minuti je bil najspretnejši pred golom nasprotne ekipe. Tudi po njegovi zaslugi je torej Hapoel zadržal vodstvo na lestvici izraelske lige.

Članki iz rubrike