zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 11.03.2018 13:24:09

Kaj se je ZGODILO s PEPOM GUARDIOLO? To so besede, ki JIH NI PRIČAKOVAL NIHČE!

Pep Guardiola
Reuters
Manchester City igra odlično in je na dobri poti, da sezono konča s kar nekaj lovorikami.

Eno že ima, z visoko zmago nad Arsenalom (3:0) si je priboril ligaški pokal. Na dobri poti je, da bo osvojil prvenstvo, v igri pa je še v ligi prvakov, kjer se je že uvrstil v četrfinale.

Navijači so seveda navdušeni, v klubu zelo zadovoljni, veliko zaslug za to pa ima trener Pep Guardiola. Katalonski strokovnjak pa je zdaj vse skupaj navdušil še s svojo izjavo, s katero je pokazala, da se je v zadnjem času očitno zelo spremenil. "Odkril sem, da je Manchester City veliko večji klub, kot si ljudje mislijo! Za sabo nima zgodovine, kar zadeva osvajanje lovorik, to ima željo, da postane velik zmagovalec!" je klub, v katerega je prišel poleti 2016, opisal Guardiola.



Nato pa je iz njegovih ust prišla izjava, ki je ni pričakoval praktično nihče in, s katero je močno presenetil: "Nikakor ne izključujem možnosti, da bi v klubu ostal deset let. Vse bo odvisno od tega, kako se bom počutil, in ali me bodo pri Cityju želeli. Seveda je odvisno tudi od moje družine, nisem sam. Brez družine ne morem živeti. Nikamor ne nameravam iti sam!"

Po slišanem so se nekateri vprašali, kje je tisti stari Guardiola, ki je govoril, da so tri leta v enem klubu dovolj, da je treba potem poiskati nove izzive. V Barceloni je ostal štiri leta in enkrat pozneje dejal, da je bilo zadnje leto povsem odveč, da bi moral prej oditi. Svoje besede je nato potrdil v Bayernu, ki ga je vodil natanko tri leta. Ampak v Cityju se očitno počuti zelo domače, bomo videli, ali bi res lahko 'požrl' svoje besede.

Članki iz rubrike