zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 11.03.2018 13:22:56

BREZ BESED! Jokalo je nebo, jokali boste VI: Na stadionu Fiorentine se je v 13. minuti ustavil čas, prizor pa ... (video)

Reuters
Na stadionu Fiorentine je nabito s čustvi.

Fiorentina se v tem trenutku meri na svoji prvi tekmi po tragični smrti kapetana moštva Davideja Astorija. Zaradi smrti italijanskega nogometaša so v Italiji prejšnji konec odpovedali večino tekem 27. kroga serie A, za nogometaše in navijače Fiorentine pa je bila to prva tekma, ki so jo odigrali po tem dogodku. Za nameček na domačem stadionu.

Že takoj je bilo jasno, da bo tekma nekaj posebnega, zaradi počastitve umrlega in minute molka se je začela s 5-minutno zamudo, ves ta čas je minil v smrtni tišini. Gledalci so jokali, nogometaši Fiorentine in Beneventa prav tako. Po prvem sodniškem žvižgu so se tribune le oglasile, glasno pa je odmevalo "Davide Astori". Navijanje se je nadaljevalo do 13. minute, ko se je čas ustavil. Igralci in sodniki prav tako.

Številko 13 je Astori nosil na svojem dresu, zaradi tega so v tej minuti gledalci poskrbeli za čudovito vijoličasto koreografijo in se nesrečnega nogometaša spomnili z aplavzom. Dogodki, ki so marsikoga še enkrat spravili v jok.

Značke: fiorentina, benevento

Članki iz rubrike