pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 11.03.2018 13:58:28

Kam je IZGINIL Julius Wobay?! NENAVADEN PRIMER nekdanjega nogometaša Olimpije, po debiju ga ni bilo več ...

Grega Wernig
Julius Wobay je Olimpiji pomagal do prvega naslova po 21 letih, nato pa ...

Ko je Olimpija postala državna prvakinja po dolgih 21 letih, je imel na ključni tekmi z Rudarjem v Velenju pomembno vlogo tudi Julius Wobay. Nad Afričanom je bil tik pred koncem obračuna na stadionu Ob jezeru storjen prekršek za enajstmetrovko, iz katere je Rok Kronaveter zabil gol za prekinitev več kot dve desetletji dolge suše. 

Toda po šampionski sezoni je šlo za Wobaya nato vse navzdol. V svoji drugi sezoni v Ljubljani je igral bolj malo in tudi slabo, zato ni presenetljivo, da zmaji pogodbe z njim niso podaljšali. Potem ga več mesecev ni bilo na mapi aktivnih nogometašev, nakar je nedolgo tega podpisal za klub po imenu Turk Ocagi Limasol. Ta domuje na Cipru, a nastopa v tamkajšnji turški ligi, ki pa je ne priznavata ne Uefa ne Fifa.



Danes 33-letni krilni napadalec je malce po podpisu pogodbe tudi debitiral v dresu omenjenega kluba, a nato preprosto - izginil! Kot poročajo lokalni mediji, ga že nekaj časa ni bilo na spregled, menda je hkrati že zapustil Ciper. Tam je bil sicer v grškem delu države po prestopu deležen hudih obtožb, češ da je čisto pravi plačanec.

Grki in Turki s Cipra se pač med sabo ne razumejo ravno najbolje, hkrati je Wobay pred tem igral tudi na drugi strani otoka. Mu je to prišlo do živega? Kakorkoli, pri Turk Ocagiju je ostal res kratek čas in zdaj je že na lovu za novim klubom. Ga bo našel v Azerbajdžanu, kjer je že igral? Nedolgo tega je dal intervju za enega od tamkajšnjih medijev priznal, da bi z največjim veseljem spet oblekel dres Nefčija. Spomnimo, pri slednjem je več kot navduševal, med drugim je bil tudi čisto prava nočna mora za branilce Kopra na tekmi v kvalifikacijah za ligo Europa.

Članki iz rubrike