reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 20.02.2018 20:24:51

Zvezdnik Juventusa razkril GROZLJIVA OZADJA nogometa: 'UBILI bi nas, če bi ZMAGALI na TISTI tekmi! (video)

Reuters
Napadalec Juventusa je javno spregovoril o grožnjah, ki jih je bil deležen.

Juventusov napadalec Douglas Costa je te dni šokiral z neverjetno izjavo, s katero je opozoril na moč javnosti oziroma na pokvarjenost v brazilskem nogometu.


"Če bi premagali Flamengo, bi nas vse ubili," je izjavil Douglas Costa, ki se je vrnil po poti spominov, ko je igral za Gremio. Šlo je za srečanje brazilske lige proti Flamnegu v sezoni 2008/09, ko sta se moštvi srečali v zadnji tekmi sezone.

Gremio se je ne glede na razplet že uvrstil v kvalifikacije Cope Sudamericane, Flamengo pa se je z mestnim rivalom Internacionalom boril za svoj peti naslov, prvega po letu 1992, ki bi si ga zagotovil le z zmago. 

"Igrali smo z rezervno postavo. Povedli smo, polčas pa se je končal z 1:1. Ko se je začel drugi polčas, se je izvedelo, da bo Internacional postal prvak, če bo ostalo pri remiju. Spomnim se, da se nisem niti slučajno želel približati Flamengovemu golu, bilo je zelo težko, saj nisem mogel igrati tako, kot znam. Počutil sem se grozno, toda prisiljen sem bil igrati tako, da ne bi zmagali," je razlagal današnji član Juventusa.

Flamengo je nato vendarle dosegel zadetek in je tudi kasneje osvojil naslov.

"Maracana je eksplodirala od veselja. Vsi so bili srečni. Spomnim se, da so pred tekmo v slačilnico prišli naši klubski veljaki in nam sporočili: 'Delajte, kar želite, a za posledice boste odgovarjali sami.' Opozorili so nas, da Flamenga ne smemo premagati, saj so imeli njihovi navijači že sestavljen načrt, kako nam bodo preprečili, da se vrnemo domov. Če bi zmagali, bi nas ti navijači ubili, ker smo mestnemu rivalu zavestno dopustili, da bi osvojil naslov. Če bi premagali Flamengo, bi nas ubili," je Douglas Costa razkril za YouTube kanal "Pilhado", kjer pa so intervju že izbrisali.

Članki iz rubrike