nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 20.02.2018 17:38:23

Navijači ga SOVRAŽIJO, on pa je PRST KRIVDE pokazal v drugo smer! Olivier Giroud: Nisem želel zapustiti Arsenala, v to sem bil PRISILJEN!

Reuters
Francoski napadalec Olivier Giroud je do zadnjega verjel, da bo ostal v Arsenalu, nato pa je v izdihljajih zimskega prestopnega roka zamenjal delodajalca.

Kar nekoliko presenetljivo je zapustil topničarje in se preselil v enega izmed najhujših konkurentov, zdaj namreč brani barve Chelseaja. Zdaj je tudi razkril ozadje prestopa. Vse skupaj pa se je zgodilo, ko je novi član Arsenala postal Pierre-Emerick Aubameyang.

Giroud je francoskim medijem zaupal, da je trenerja Arsena Wengerja, ki je bil takrat pod velikim pritiskom, večkrat vpašal o tem, ali se bo Gaobnec pridružil ekipi. Hkrati pa je dodal, da je bil odhod v Chelsea zanj najboljša rešitev. "Wengerja sem vprašal, ali bo prišel Aubameyang, to ga je vprašal tudi moj zastopnik, saj sva želela vedeti, pri čem sva," je razlagal Giroud in nadaljeval: "Nisem želel zapustiti Arsenala, v to sem bil prisiljen. Wenger mi je rekel, da bo naredil vse, da bom zadovoljen in na koncu me je pustil oditi. Dejal mi je, da si ne bi mogel odpustiti, če jaz ne bi odšel na mundial v Rusijo, kar bi se verjetno zgodilo, če bi ostal v Arsenalu. Moja želja je, da z reprezentanco zaigram na naslednjem svetovnem prvenstvu in zaradi želje po večji minutaži sem tudi zapustil klub."

Članki iz rubrike