mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 20.02.2018 17:54:08

Igor Bišćan pred spomladanskim debijem s Celjem spi VSE BOLJ MIRNO, Hrvat s sedeža NZS prejel novico, ki ga je še kako RAZVESELILA

alesfevzer.com
Primer Danko Lazović se letos v Ljubljani očitno ne bo ponovil.

Že res, da so bili na uradni spletni strani kluba uradno potrjeni kot novi člani Olimpije, toda dokler se ne oglasi Nogometna zveza Slovenije ... No, do takrat pač ostaja prisoten dvom. In ta je v Ljubljani še toliko večji, sploh po debaklu, ki ga je klub doživel pozimi 2016. Takrat je za zmaje podpisal srbski zvezdnik Danko Lazović, ki je bil že uradno predstavljen na tiskovni konferenci. Toda kljub temu nikdar ni zaigral za Olimpijo, saj za slednjo tudi nikdar ni bil registriran.

A s tokratnimi zimskimi novinci imajo Ljubljančani več sreče. Že v ponedeljek je zeleno luč za igranje v Prvi ligi Telekom Slovenije prejel hrvaški branilec Filip Uremović, zdaj je NZS za Olimpijo registrirala še Erica Boakyeja (Asokwa Deportivo), Jasona Davidsona (Rijeka), Rijada Kobiljarja (Zrinjski) in Dragana Mrđo (Shonan Bellmare).



Toda vsi našteti vendarle še niso dokončno "izplavali iz težav". Medtem ko je Davidson tudi zaradi grškega potnega lista že prejel delovno dovoljenje za služenje denarja v Sloveniji, ga ostala trojica še ni. "Igralci Boakye E., Mrđa D. in Kobiljar R. bodo pridobili pravico nastopa, ko bo zanje predloženo delovno dovoljenje," so sporočili s sedeža NZS.

Ob tem se sicer marsikdo sprašuje tudi, kdaj bo za Olimpijo registriran David Codjoe, mladi napadalec iz Gane. No, to se ne bo zgodilo še nekaj časa, toda ne zgolj zato, ker je trenutno le na preizkušnji. Nepremostljiva ovira je namreč to, da ima komaj 17 let, kar pomeni, da še ne more prestopiti v klub iz Evropske unije. To bo lahko storil šele, ko mu bo 18 let.

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike