hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 13.02.2018 12:29:47

Manchester City se je pred obračunom lige prvakov s prav posebnim PISMOM in prav posebno PROŠNJO obrnil na Aleksandra ČEFERINA

Reuters
Manchester City bo imel v osmini finala lige prvakov vsaj na papirju lahko delo, čaka ga namreč švicarski Basel.

Če ne bo prišlo do kakšne res ogromne senzacije, bi se moral Manchester City, ki v angleškem prvenstvu zaenkrat nima konkurence, z lahkoto uvrstiti v četrtfinale najelitnejšega klubskega tekmovanja. Pep Guardiola kljub izraziti vlogi favorita ne želi ničesar napihovati, saj se je City v minuli sezoni opekel prav v osmini finala, ko jih je izločil Monaco.

Beseda je na novinarski konferenci pred tekmo z nekdanjim klubom Andraža Šporarja nanesla tudi na pismo, ki ga je City naslovil na vodstvo Uefe oziroma na predsednika Aleksandra Čeferina zaradi sodnikov. "Evropske sodnike prosimo, da odigrajo svoj del in pomagajo ohraniti nogometno sliko tako, kot je zdaj. Njihova naloga ni le sojenje, pač pa tudi skrb za varnost igralcev. Nogometaše morajo zaščititi pred nevarnimi štarti in grobijane primerno kaznovati," so zapisali sinje modri, ki so imeli srečo, da niso do konca sezone ostali brez Leroya Saneja, na katerega je brutalno startal nogometaš Cardiffa Joe Bennett.

Članki iz rubrike