Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 13.02.2018 11:32:27

Predsednik BENEVENTA navdušil: Pijan, ko je sprejel odločitev?!

Drago Wernig - TAKA
V zimskem prestopnem roku je Maribor zapustil Jean-Claude Billong, ki se je za 2,1 milijona evrov odškodnine odpravil v Benevento.

Pri zadnjeuvrščenem moštvu serie A so se odločili za kar nekaj sprememb v igralskem kadru, saj si želijo na vsak način zagotoviti obstanek v ligi. Med drugim je ekipo zapustil Vid Belec, ki je branil na trinajstih tekmah, slovenski čuvaj mreže je odšel na posodo k Sampdorii.

Kot smo omenili že v uvodu, se je Beneventu pridružil branilec Maribora Billong, poleg njega pa je pogodbo s klubom podpisal še njegov rojak s slovitim imenom. Gre za nekdanjega zvezdnika Arsenala in Manchester Cityja Bacaryja Sagnaja.

Štiriintridesetletnik je bil pol leta brez delodajalca, z italijanskim klubom pa se je dogovoril za sodelovanje do konca sezone. Seveda je bilo veliko presenečenje, da se je Sagna pridružil zadnjevurščenemu italijanskemu prvoligašu. Njegov predsednik Oreste Vigorito pa je navdušil z izjavo, kako je sploh prišel do tako zveneče okrepitve. "Kako sem prepričal Sagnaja, da se nam pridruži? Mogoče je bil takrat pijan!" je dejal prvi mož Beneventa.

Nato pa je dodal: "Pravzaprav sem se z njim pogovarjal, ko je bil na počitnicah v Neaplju. Mislim, da sem v njem prebudil željo, da se vrne in nadaljuje z uresničevanjem svojih sanj. Z nami je šele nekaj dni, a je že vzor vsem v klubu. Vsi vemo, da je odličen nogometaš, a pred tem je še boljši čloek."

sagna re
Reuters

Članki iz rubrike