Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 13.02.2018 12:11:43

NEYMAR v REAL? Po Brazilčevem zadnjem dejanju se to zdi ....

Profimedia
Neymaryev podpis na pogodbi s PSG-jem se ni niti dobro posušil, ko so začele vse glasnejše postajati govorice, da bi se Brazilec lahko kmalu vrnil v Španijo in se pridružil madridskemu Realu.

Te govorice ne pojenjajo niti danes, pravzaprav so le še glasnejše. Vendar pa je Brazilčevo zadnje dejanje sprožilo veliko vprašanj o tem, ali je po njem sploh še mogoče, da bi se lahko preselil v Madrid.

Spet drugi so mnenja, da to ne bi smelo imeti nobenega vpliva glede morebitne selitve v špansko prestolnico. Kaj takega se je zgodilo? V posel se je na nek način 'vmešala' Barcelona, ki je na svojem twitter profilu objavila Neymarjevo fotografijo, na kateri je mogoče videti nogometašev nov tatu.

Na njem je ovekovečil dogodek, ki se je zgodil 6. junija 2015. Takrat je z Barcelono (za zdaj edinkrat v karieri) osvojil ligo prvakov. Z Barco je v finalu v Berlinu s 3:1 premagal Juventus, sam pa je prispeval zadnji zadetek.

Zaradi izjemnega rivalstva med obema kluboma se bo zagotovo našlo kar nekaj ljudi, povezanih z Realom, ki bodo ostro nasprotovali temu, da bi se Neymar preselil na Santiago Bernabeu.

neymar tatu
twitter

Članki iz rubrike