državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 07.02.2018 07:41:30

CENE NA ČRNEM TRGU gredo v nebo! Marca je razkrila, kakšna je cena vstopnic za obračun Reala in PSG-ja

Nogometaši madridskega Reala in PSG-ja se na Valentinovo gotovo ne bodo imeli preveč radi. Prva tekma osmine finala lige prvakov bo eden vrhuncev v letošnji sezoni.

Tekma bo Špancem služila predvsem kot rešilna bilka, le še lovorika v ligi prvakov jim je namreč ostala. Vse ostalo so že zapravili. PSG, kot prvi tekmec od štirih do cilja, pa najmočnejši, ki je bil na voljo. Mnogi pravijo, da bo to tekma sezone, zato ne čudi, da je zanimanje za ta epski obračun presegel vsa pričakovanja.

Od trenutka, ko so vstopnice prišle v prodajo, do trenutka, ko so bile vse razgrabljene, je minilo le 37 minut.


Jasno, v istem trenutku je zaživel črn trg, preprodajalci so izkoristili situacijo in zdaj kujejo velike dobičke. Vstopnico za tekmo vseh tekem je mogoče zdaj dobiti za neverjetnih 24 tisoč evrov - glede na to, da je na njej zapisana cena 300 evrov, je ta poskočila 80-krat. Do tega podatka se je dokopal španski športni dnevnik Marca.

Da bi kdo prav zares za vstopnico odštel tako veliko denarja, je kar težko verjeti. Za ta znesek bi si, denimo, lahko omislil zelo soliden novi avtomobil. Za nameček je Real opozoril navijače, da na stadion ne bodo mogli vstopiti, če bodo imeli preprodane vstopnice.

Kontrola na vhodih bo zelo natančna. Veljale bodo le originalne vstopnice z odtisnjeno originalno ceno, ki bodo tudi dostopne na mobilnem telefonu. Si lahko mislite, da bi nekdo, ki bi plačal 24 tisoč evrov, ostal brez vrati stadiona?

Članki iz rubrike