cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

jesenice alge Svet24.si

Temni madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 06.02.2018 22:01:00

Besede Courtoisa, ki puščajo malo dvomov o njegovi prihodnosti: "Moje srce je..."

Reuters
Vratar Chelseaja Thibaut Courtois je poslal jasno sporočilo, ki ne bo ravno všeč njegovemu delodajalcu, precej bolj pa nekemu drugemu evropskemu velikanu.

Belgijec Courtois je prilil olje na ogenj govoricam o njegovi selitvi v vrste madridskega Reala, pa čeprav se z londonskim klubom istočasno pogovarja o novi pogodbi. Petindvajsetletnik, ki ga pogodba s Chealseajem veže do leta 2019, je v pogovoru z belgijsko publikacijo Sport/Foot Magazine potrdil, da se z Londončani pogovarja o novi pogodbi, prav tako pa je spregovoril o ljubezni do Madrida, kjer živita njegova otroka.

"Osebno sem vezan na mesto Madrid. Moja dva otroka živita tam z njuno materjo. S hčerko sva vsak dan na vezi in pogosto mi pravi, kako me pogreša, medtem ko je sin še premajhen za tovrstno komunikacijo. Vedno, ko mi okoliščine dopuščajo, se poskušam vrniti v Španijo. Ni vedno lahko. Da, moje srce je v Madridu. To je logično in razumljivo."

Ob vrnitvi bi bil Real bržkone prva izbira, sploh ker ob Janu Oblaku vrnitev v Atletico za zdaj ni mogoča. Real, ki neuradno že nekaj časa išče naslednika/zamenjavo za Keylorja Navasa, je torej na potezi... "Če me želijo, morajo kontaktirati Chelsea. Bomo videli, za zdaj tega niso storili. kar je gotovo je to, da se bom nekega dne vrnil v Madrid. Rad imam mesto, rad imam Španijo, v Atleticu sem prebil tri čudovita leta, tam sem iz fanta postal mož."

"Razumem, da so se govorice zdaj, ko se v Realu špekulira o novem vratarju, znova razširile. A s tem se ne obremenjujem, osredotočen sem na Chelsea. Če je Real zainteresiran, potem bi moja osebna situacija lahko vplivala na stvari. Družinski vidik je neprecenljiv. A ponavljam, v tem trenutku smo s Chelseajem sredi pogovorov o podaljšanju sodelovanja."

Članki iz rubrike