Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 13.11.2017 13:33:04

NORI PATRICE EVRA se je s to objavo odzval na KUNG FU UDAREC NAVIJAČA ter na nogo pri Marseillu (video)

Francoski nogometni zvezdnik Patrice Evra se je vendarle odzval na dogajanje v zadnjih tednih, ko je bil v središču pozornosti zaradi udarca navijača lastnega moštva.

Za svoje početje je Evra dobil visoko kazen 10.000 evrov, poleg tega pa je Marseille še prekinil pogodbo z levim bočnim nogometašem. Obenem ga je francoska zveza (FFF) kaznovala z nenastopanjem do konca sezone 2017/18.

Evra tako zelenic ne bo videl, se je pa prvič po incidentu javil na družabnih omrežjih in postregel z zares čudnim posnetkom, v katerem pa je imel na sporočilo za vse dvomljivce. Na posnetku vleče terensko vozilo in trdo trenira za povratek na zelenice.

patrice evra

"Kakšen dan. Hej, fantje, ponedeljek je. Srečni ponedeljek. Včasih je lahko življenje zares težko, ampak vedno se moraš smejati. In seveda, oboževati to igro!"

"Pri bogu prisežem, da se bom vrnil močnejši kot kdajkoli. Vedno imejte pozitivno energijo in ne bodite lenobe. Ne vem, kaj počnete vi v tem trenutku, ampak jaz vlečem to vozilo, saj želim biti iz dneva v dan boljši. Prihajam, dragi moji, prihajam. Obožujem to igro."

Veliko obžalovanja v njegovih besedah ni bilo zaznati, nedvomno pa kljub fizičnim naporom 36-letni Francoz še kako uživa. Tako bo moralo biti tudi do začetka nove sezone, če bo Evra dobil klub, ki ga bo vzel pod okrilje. 

Članki iz rubrike