Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

drascek2 Svet24.si

Nuška Drašček: Moj mož kakšne velike izbire nima

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

nu
nu

Legenda Maribora neizprosna do vijoličastih: Kako narobe se je Maribor lotil tekme, pričata ...

www.alesfevzer.com

Visok poraz Maribora na derbiju v Stožicah še vedno odmeva, zdaj se je oglasil tudi nekdanji legendarni nogometaš vijoličastih.

Kliton Bozgo je eden tistih nogometašev, ki so nosili dres obeh velikih tekmecev - Olimpija in Maribora. A pri slednjemu se je zadržal dlje časa, tudi bolj mu je prirasel k srcu. Tudi zaradi tega je razočaran zaradi visokega poraza, ki so ga vijoličasti utrpeli na prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije.

"Tako visok poraz Maribora s 3:0 je bil zame absolutno presenečenje. Res ga nisem pričakoval. Tudi zato, ker je šlo šele za prvo od dveh četrtfinalnih tekem. Mariborčani so naredili ogromno napak in tokrat niso bili na svojem nivoju. Morda so mislili, da se bo Olimpija prestrašila, se pretirano pazila, povlekla nazaj. Kako narobe se je Maribor lotil tekme, pričata tudi samo dva prekrška. Saj napake lahko dela vsak, pa vendarle: to je derbi. Olimpija je odlična ekipa, igra konstantno dobro. Izkoristila je vse priložnosti, ki ji jih je Maribor ponudil. Zmagala je pošteno in zasluženo," je za Večer komentiral legendarni Bozgo in za konec dejal, da je to visok zaostanek, a da se v nogometu dogajajo tudi čudeži ...

Značke: olimpija , maribor