stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 13.11.2017 12:58:32

TO PA LASKA! HRVATI ob navdušenju nad selektorjem DVIGNILI V NEBO tudi MATJAŽA KEKA

M24 \ Grega Wernig
Južni sosedi slavijo uvrstitev na evropsko prvenstvo.

Dovolj so bile tri tekme, da je Hrvaška dobila novega ljubljenca. Selektor izbrane vrste Zlatko Dalić je v zelo kratkem času navdušil navijače in tudi strokovno javnost in kakopak ni nikakršnega dvoma, da bo kmalu podpisal dolgoročno pogodbo in reprezentanco vodil tudi na svetovnem prvenstvu v Rusiji.

Da kakšen drug scenarij ne pride v poštev, je jasno in glasno povedala tudi slačilnica. "Bila bi norost, če Zlatko Dalić ne bi ostal selektor. Naredil je izjemen posel, rad pa bi se zahvalil tudi nekdanjemu strokovnemu vodstvu in Anteju Čačiću, ki so prav tako opravili pomembno delo, a so se naše poti razšle. Ampak zdaj je pomembno, da smo na SP," je povedal kapetan Luka Modrić.

Na selektorjem so prav tako navdušeni novinarji. Poleg njegove strokovnosti tudi zaradi načina komunikacije. "Vse pove in temeljito razloži. Pojasni, zakaj se je odločil za takšno ali drugačno taktiko, zakaj je izbral katerega igralca in je pripravljen priznati tudi svojio napako. To je nekaj novega na hrvaškem nogometnem prizorišču, tega še nedolgo nazaj nismo bili navajeni. To je nekaj, kar je k nam prinesel Matjaž Kek," je slovenskega strokovnjaka v nedeljskem večeru v oddaji po dvoboju v Pireju pohvalil novinar nacionalne televizije.

Članki iz rubrike