Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 19.10.2017 14:18:54

VELIK ŠOK! Podrobnosti o tem, kako je Barcelona iz rok izpustila MBAPPEJA! DA, MBAPPEJA!

Uf, to pa boli. Barcelona je poleti očitno vse storila narobe, kar se tiče prestopne tržnice.

Po poročanju Cadena Cope, je bil katalonski ponos že v vseh podrobnostih dogovorjen za nakup Kyliana Mbappeja! Da, Mbappeja, ki je trenutno pri PSG-ju in ki ga večina poznavalcev vidi kot največjega talenta v svetu nogometa.

O Barcinem spodrsljaju se je za prej omenjeni časopis razgovoril agent in prestopni svetovalec Josep Maria Minguella, ki je dejal, da je urejal posel in da se je Barcelona z Monacom že dogovorila o vseh podrobnostih.

mbappe

Deloval je pod navodili katalonskega kluba in govoril z Mbappejem ter njegovim očetom, nekaj dni preden je bila v medije lansirana zgodba o odhodu Neymarja v PSG.

Minguella je ob tem pristavil: "Ko je slišal za tole, je želel oditi le v Barco. Še najmanj v PSG in zagotovo ne v Real iz Madrida." O vsem skupaj je poročal tudi El Confidencial, ki je vir označil kot kredibilen, saj je poznal veliko podrobnosti Neymarjevega prestopa.

In cena? Skupna vrednost je znašala 150 milijonov evrov. 120 milijonov vnaprej, dodatnih 30 pa z bonusi. In zakaj do prestopa ni prišlo? Barcelona se je odločila za Ousmaneja Dembeleja, Paulinha in Philippeja Coutinha. Vsi vemo, kako se je končala ta zgodba in Dembelejeva poškodba, ki je bila dolgo zavita v tančico skrivnosti.

dembele

Je pa kirurg, ki je operiral Dembeleja medtem za El Confidencial dejal, da je moral Dembele skrbno skrivati bolečino na zdravniških pregledih, preden je podpisal za Barcelono.

Toliko o poletju Kataloncev na nogometni tržnici.

Članki iz rubrike