Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 19.10.2017 13:17:27

Mladost je NOROST? V primeru nogometaša Manchester Uniteda še VELIKO VEČ: njegov prekršek je ŠOKIRAL špansko POLICIJO!

Reuters
Že res, da so mladi športniki, ko dosežejo slavo velikokrat nespametni in nepremišljeni, toda kar si je privoščil član Uniteda, je šokiralo tudi špansko policijo, ki že dolgo ne pomni takšnega prometnega prekrška.

Mladi nogometaš Manchester Uniteda Andreas Pereira, ki je trenutno posojen v vrste Valencie, je že od majhnih nog veljal za zelo nadarjenega in zelo hitro ga je v svoje vrste zvabil sloviti nizozemski velikan PSV Eindhoven, od tam pa ga je pot vodila do Manchester Uniteda. Toda Jose Mourinho se je odločil, da ga bo poslal na kaljenje v Španijo, tam pa se je znašel v ogromnih težavah. 

V ponedeljek zvečer ga je zaustavila policija, saj je mladenič vozil prehitro. Toda ne kakšen kilometer ali dva na uro več. Na območju, kjer je omejitev 50 km/h je s svojim bentleyjem drvel več kot 150 kilometrov na uro. To je šokiralo tudi policiste, ki niso vajeni, da bi kdo na tem območju kdaj vozik tako prehitro. Do mladeniča niso imeli milosti, takoj so ga odpeljali na zaslišanje. Ko so ugotovili, da ni bil pod vplivom nedovoljenih substanc, je bila kazen nekoliko bolj mila. Vozniško dovoljenje so mu odvzeli za naslednjih osem mesecev, Pereira pa se je takoj opravičil navijačem in začel promovirati varno vožnjo.

Članki iz rubrike