Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
1 19.10.2017 14:09:46

Kakšen NAPAD! Carlo Ancelotti je užival na Stamford Bridgu, nemška legenda pa ga je UBILA z besedami: Sam si kriv ...

Tekmo med Chelseajem in Romo si je na tribunah stadiona Stamford Bridge ogledal tudi nekdanji trener Londončanov Carlo Ancelotti.

Tekma v angleški prestolnici je ponudila  ogromno razburljivih trenutkov in preobratov, skupno šest zadetkov, po tri v mreži vsake ekipe. Po tem, ko je kazalo, da bodo domači nogometaši po vodstvu z 2:0 v 37. minuti tekme prišli do zmage in novih treh točk, je sledil veliki preobrat v režiji Aleksandra Kolarova in Edina Džeka z dvema zadetkoma in kar naenkrat je bila Roma tista, ki je vodila. Točko domačih  je v 75. minuti tekme rešil Eden Hazard.

To razburljivo tekmo si je na lastne oči ogledal tudi Carlo Ancelotti, ki je pred tedni končal svojo zgodbo pri Bayernu in je trenutno brez kluba. Na družbenih omrežjih je objavil fotografijo s stadiona, ob kateri je zapisal: "Izjemno se je vrniti na Stamford Bridge in uživati v dobri tekmi lige prvakov." Legendarni italijanski strateg si očitno ni predstavljal, da bo po tej objavi doživel pravo zaušnico nekdanjega legendarnega nemškega nogometaša. 

Napadel ga je namreč Lothar Matthäus in ga povsem ubil s svojim odgovorom na njegovo fotografijo. Sporočil mu je namreč: "Sam si kriv, da pri Bayernu nisi mogel uživati v dobri tekmi lige prvakov." 

Članki iz rubrike