reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
32 19.10.2017 13:19:36

KAPETAN MARIBORA razkril nekaj neverjetnega: MORAM vam povedati, kaj so mi po porazu z Liverpoolom dejali PREDSTAVNIKI UEFE!

Grega Wernig
Marcos Tavares je razkril zelo zanimiv dogodek po koncu srečanja, na katerem je Maribor izgubil s kar 0:7.

Kapetan Maribora je v več pogovorih izrazito hvalil navijače Maribora, ki so glasno navijali ob zaostanku vijoličastih, tudi ob visokem zaostanku in tudi v trenutkih, ko se je obetala prava rezultatska katastrofa. Celo po koncu srečanja so navijali tako glasno, da se je ekipa vrnila iz slačilnice, jih še enkrat pozdravila, skupaj pa so tudi dobili aplavz povsem drugače razpoloženih navijačev Liverpoola. In to kakšen aplavz. 

Je pa v pogovoru za klubsko spletno stran Tavares razkril še nekaj več. Namreč pogovor, ki ga je po vsem tem dogajanju opravil z uradnimi predstavniki evropske nogometen zveze. "Kot kapetan se moram še enkrat zahvaliti navijačem, bili so res odlični. Moram vam povedati, da so bili tudi predstavniki Uefe, s katerimi sem se pogovarjal po tekmi, navdušeni. Še več, rekli so, da v trenutkih, ko domača ekipa izgublja, česa podobnega še niso videli," je poudaril.

"Vidite, to je Maribor!" je še dodal Tavares, kot bi želel dodati, da domača ekipa ni zgolj izgubljala, temveč je celo izgubljala z 0:7. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da predstavniki Uefe česa podobnega niso videli niti pri 1:2, kaj šele pri tako visokem izidu, pri tako visokem porazu.  

Članki iz rubrike