Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
47 20.08.2017 16:18:04

BOMBA vseh BOMB! Očitno je na Barcini mizi 300 milijonov za odškodninsko klavzulo ... LIONELA MESSIJA!

Odjeknila je vest, ki bi lahko dodatno zatresla evropsko nogometno sceno in dodatno spremenila razmerja moči.

Barcelona še vedno nima Ousmaneja Dembeleja, še vedno nima Philippeja Coutinha, ostala je brez Neymarja, z odhodom grozi Andres Iniesta, medtem ko prvi zvezdnik Lionel Messi kljub številnim klubskim uradnim objavam v resnici še ni podpisal nove pogodbe. Pri Barci so v petek to priznali, danes pa je odjeknila novica, da bi se utegnilo dogajati nekaj še precej hujšega.

Kot poroča francoska televizijska postaja Canal +, ki si je nabrala odlične vire v času zadeve Neymar in tedaj tudi pravilno napovedala vse korake, je na Barcino mizo prišlo zagotovilo o plačilu Messijeve odškodinske klavzule, ki po aktualni pogodbi znaša okroglih 300 milijonov evrov. Torej še 78 milijonov več kot Neymarjevih znamenitih 222.

Kot trdijo pri omenjeni televiziji, ki jo je že podkrepilo kar nekaj evropskih športnih medijev, želi največji posel v zgodovini še pred koncem prestopnega roka izpeljati Manchester City z Messijevim nogometnim očetom Pepom Guardiolo v glavni vlogi. Šlo bi za šok vseh šokov, potem ko smo mislili, da smo vse največje že videli.

Mogoče se vam vest za zdaj še ne zdi dovolj kredibilna in dovolj zaskrbljujoča. A glede na to, kar se je dogajalo v zadnjih dneh in glede na ozračje pri Barceloni, je mogoče prav vse. Le spomnite se, kaj ste si mislili, ko ste prvič slišali za možnost plačila Neymarjeve klavzule. Jasno, v primeru, da bi City res plačal, bi os svoji prihodnosti odločal Messi sam.

Članki iz rubrike