cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
15 20.08.2017 14:14:14

Direktor Borussie UDARIL: Hočete vedeti VSE o Dembeleju in Barceloni? Izvolite, presenečeni boste ...

Reuters
Vojna med Borussio in Barcelono zaradi mladega nogometnega bisera Ousmaneja Dembeleja se nadaljuje in zaostruje.

Očitno bo ta trajala še nekaj časa, vsaj sodeč po izjavah iz tabora nemškega velikana, ki ne popušča pri svojih pogojih. Odkar je Neymar zapustil Barcelono, ta mrzlično išče zamenjavo zanj in očitno zelo zagreli za 20-letnega člana Borussie. 

Francoz se je po prvem sestanku med kluboma odločil za stavko, saj ga sploh ni na treningih Borussie, nazadnje je bil viden v Franciji, nemški mediji pa poročajo o tem, da je že izpraznil svojo hišo v Dortmundu. "Morda boste presenečeni, če vam povem, kako stvari stojijo. Dembele je 20-letni fant, ki ni odrasel, toda jasno je, da se ne bi tako obnašal, če ne bi bil v igri prestop k Barceloni. Očitno je zanj zelo posebna, le zanjo bi naredil kaj takega. Vedno je govoril o tem, da bi rad igral za Barcelono, toda vedel je, da ima Messija, Suareza in Neymarja in da bo v tistem trenutku težko del te ekipe," je povedal generalni direktor Borussie Joachim Watzke in z besedami ubil Barcelono: "Vedno sem mislil, da je to velik in spoštovanja vreden klub. Dembele to očitno misli še vedno, toda po zadnjih dveh tednih jaz ne mislim več tako." 

Dodal je še, da Barcelona v tem trenutku sploh nima načrta B ali C in da Borussia ne bo sprejela niti centa manj, kaj šele 30 milijonov nižje odškodnine, kot trenutno ponujajo v katalonski prestolnici. "Naša cena je znana, in kot sem že poudaril, ne bomo odstopili. 

Članki iz rubrike