cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
18 20.08.2017 14:46:50

Kakšen TALENT, kakšen 'DRIBLING'! Kramarič osmešil nasprotnika; če ga vidite, ga vrnite v Krško! (video)

Drago Wernig - TAKA
Izjemna poteza. Resnično ena najlepših, kar smo jih v zadnjih letih videli na slovenski sceni.

Veliko je govora o zadetku v 96. minuti, veliko je govora o poškodbi Luke Zahovića. Je pač tako, da so najbolj izpostavljeni dogodki, ki odločijo tekmo in zaznamujejo prihodnost. A kar zadeva nogometno vrednost, NIKAKOR ne smemo pozabiti poteze, ki si zasluži vso pozornost in večkratnega ogleda. Poteze Martina Kramariča, velikega mariborskega talenta, ki je tokrat dobil priložnost zaigrati v udarni enajsterici.

V prvem polčasu je uprizoril akcijo, ki bi še bolj odmevala, če bi se končala z zadetkom, a po odlični podaji Jasmin Mešanović za las (predvsem zaradi fantastičnega vratarjevega posredovanja) ni zadel mreže. Zato pa smo v akciji videli preigravanje, kakršnega slovenska nogometna scena ponudi izjemno redko. Kramarič je tako premešal nasprotnika, da mu je že samo po sebi verjetno postalo slabo, češnja na smetani pa je bila zadnja poteza.

Zadnja sprememba smeri je bila tako sijajna, tako nenadna in tako presenetljivo odmerjena, da je nesrečnega branilca vrglo po tleh, kot da bi ga izstrelil katapult. Južno od Kolpe bi rekli, da ga je poslal po 'čevape', v vsakem primeru pa ga je poslal nekam daleč od Ljudskega vrta in nekam daleč od Krškega. Vprašanje ali so ga že našli; če lahko pomagate, bo vsaka vest dobrodošla.

Šalo na stran, v Krškem nam gotovo ne bodo zamerili. Tudi oni so verjetno navdušeni nad spodnjim posnetkom, ki si ga za ogled fantastičnega driblinga nastavite na 1:02    

Značke: kramarič, maribor, krško

Članki iz rubrike