sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
16 20.08.2017 12:24:57

BARCA, ojoj! Iniesta šokiral klub in navijače: Nikoli si ne bi predstavljal, da bom moral povedati TOLE!

Močni udarci se kar množijo, legendarni Andres Iniesta pa je poskrbel za morda najmočnejšega.

Resda gre za nogometaša, čigar najboljša leta so že minila, a vseeno je nekoč najboljši vezist na svetu šokiral s pojasnili v zvezi s svojim klubom in z lastno prihodnostjo. Pojasnili, ki izvirajo iz dejstva, da še vedno ni podpisal nove pogodbe in da v tem trenutku prav nič ne kaže, da jo tudi bo. Očitno bo počakal konec sezone in odšel brezplačno, morda pa bi se lahko zgodil tudi dodaten šok in bi odšel še pred koncem tega prestopnega roka. 

"Drži, nisem podpisal. Prevevajo me številna čustva, ki jih doslej nisem poznal. Nikoli si ne bi predstavljal, da je mogoče kaj takega, dogaja se mi scenarij, ki si ga še pred nekaj leti ne bi mogel zamisliti niti v sanjah. Recimo takole: zdaj načrtujem svojo prihodnost tako, kot je ne bi nikoli v preteklosti," je dejal Iniesta. Z izbranimi, a zelo jasnimi besedami, ki ne puščajo dvoma in ki dodatno pričajo o gromozanskih težavah znotraj kluba. 

Še bolj pa o tem priča odgovor na vprašanje, kako se do njega obnašajo znotraj kluba, predvsem vodstvo, ki se je zelo zamerilo marsikomu že zaradi zadeve Neymar in zaradi razkritega izpuščanja iz rok Marca Asensia. "Mislim, da v tem klubu nikoli ne bi smeli izgubiti spoštovanja do ljudi, ki so za barve Barcelone dali svoja življenja. Hkrati pa imam močan občutek, da se dogaja ravno to, torej da se spoštovanje do takih posameznikov močno izgublja."

Je govoril tudi o Messiju, ki prav tako še ni podaljšal? Morda, presodite sami. Zagotovo pa je govoril o sebi. In to tako jasno, da ne bi mogel bolj. 

Značke: iniesta, barcelona

Članki iz rubrike