pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Pik je nekoliko bolj boleč od domačega sršena .. Odkrito.si

Invazija azijskih sršenov v Evropi

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
1 30.07.2017 11:23:21

Komedija zmešnjav! Wenger napovedal Alexisovo vrnitev, ta pa je odgovoril s to SPORNO (?) objavo (foto)

Profimedia
Največji zvezdnik Arsenala Alexis Sanchez bi se moral danes vrniti na treninge topničarjev, a so se stvari nekoliko zapletle.

Ne le Barcelona, tudi Arsenal ima svojo prestopno sago tega poletja, v glavni vlogi pa je Čilenec Alexis Sanchez. Že med sredino zadnje sezone se je veliko govorilo o tem, ali bosta Sanchez in Mesut Özil, največja zvezdnika kluba, ostala pri Arsenalu ali pa ju bo klub prodal leto dni pred iztekom pogodbe.

Kot vse kaže, naj bi Özil kljub dejstvu, da topničarji prvič po dvajsetih letih ne bo igral v ligi prvakov, že zelo kmalu podpisal podaljšanje pogodbe z Arsenalom, povsem drugače pa je s Čilencem. Ta je po pokalu konfederacij dobil daljši dopust od ostalih članov ekipe, treningom ekipe bi se moral pridružiti danes, toda Alexisa še vedno ni stadionu Emirates.

Le nekaj ur po tem, ko je Arsene Wenger zagotovil, da bo Alexis v nedeljo na treningu in da ga klub ne želi prodati, je namreč Čilenec objavil fotografijo na Instagramu, na kateri ima ovit šal s pripisom: 'Bolan sem'. Mnogi navijači so menili, da je ta fotografija sporna in da se v ozadju kuha njegov odhod. Stvari so šle tako daleč, da mu očitno tudi v klubu niso dovolj zaupali, zato ga je obiskal klubski zdravnik in Wengerju potrdil bolezen. Nov predviden datum vrnitve je zdaj torek. 

sanchez

Članki iz rubrike