901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
7 30.07.2017 11:00:44

Neymarjev oče je največja lisica na svetu! V enem tednu bo z naslova Barcelone in PSG-ja zaslužil ...

Neymarjev oče bo v enem tednu zaslužil precej več, kot najbolje plačani nogometaši v celi sezoni!

Poslovnež? Prevarant? Oportunist? Očeta nogometaša Barcelone Neymarja lahko označite kakorkoli, morate pa priznati, da bo na račun svojega sina zaslužil milijone. Neymar Santos starejši je namreč tisti človek, ki skrbi za nogometno kariero svojega sina, s tem pa ima glavno besedo tudi pri tem, kje bo Neymar igral. Seveda poleg nogometaša samega ...

V naslednjem tednu naj bi se dokončno zgodil prestop stoletja, v katerem bo glavno vlogo odigral Neymar. PSG bo moral Barceloni odšteti 222 milijonov evrov, večino niti v ozadju pa vleče njegov oče Neymar starejši. In zdaj so v javnost prišle nekatere številke oziroma zneski, ki jih bo na svoj račun prejel oče. In te so resnično neverjetni.

Ko je Neymar lanskega oktobra podaljšal sodelovanje z Barcelono do konca sezone 2020/21, je bil v pogodbi člen, ki je njegovemu agentu, v tem primeru očetu, obljubil nagrado za zvestobo v višini 26 milijonov evrov. To bi mu izplačali, če bo Neymar član Barcelone vsaj do 31. julija, kar pa tudi bo. Tudi to naj bi bil eden od razlogov, da se prestop vleče že toliko časa. Če bi do prestopa prišlo že pred dnevi, bi oče kakopak ostal brez teh milijonov.

Drugi sveženj milijonov bo Neymarjev oče zaslužil prav tako ta teden, in sicer ob prestopu k PSG-ju. Ko bo prestop uraden, bo PSG Neymarju starejšemu nakazal 36 milijonov evrov nagrade oziroma če vam je ljubše tako: v obliki provizije.

Značke: neymar, psg, barcelona

Članki iz rubrike