Mobilna verzija
nu
nu

Uau, kakšna stava! Primorec 'oropal' loterijo in obogatel! Napovedal 12 neverjetnih parov in zadel ...

vszi

Obstajajo stavni listki in obstaja TA LISTEK!

Napoved 12 je igra Športne loterije Slovenije, kjer morajo 'stavničarji' zadeti pravilen razplet 12 tekem, ki jih izbere Loterija. Nekateri pari so bolj znani, drugi so kar malce 'eksotični'. A za igralca iz Škofij je bilo zadeti 12 parov prava mala malica. 

Primorec je na stavo vplačal 16 evrov in ob pravilno napovedanih razpletih dvanajstih dogodkov zadel neverjetnih 30.920,29 evrov. Dobro, na ta znesek je moral plačati še davek, a ostalo mu je vseeno sanjskih 26.322,84 evrov

stave

Seveda moraš imeti ob napovedovanju takšnih dogodkov tudi nekaj sreče in nič drugače ni bilo niti z igralcem iz Škofij. Sreča ga je pobožala pri zadnjem, dvanajstem paru. Igralec je napovedal, da na tekmi med Los Angelesom in Houstonom v ligi MLS klub iz mesta angelov ne bo izgubil. In končalo se je z 2:2. A v 74. minuti je Houston povedel z 2:1, Los Angeles pa je izenačil v 94. minuti iz sporne situacije, saj je bil gol dosežen iz nedovoljenega položaja. A sodniki ga niso razveljavili in Primorec se je lahko razveselil norega dobitka!

Odrešujoč zadetek Los Anglesa si lahko ogledate v priloženem videoposnetku, akcija za 2:2 se začne pri 2.44. 

Značke: stave , listek