Jure Ličen s Sofio Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 01.05.2017 12:37:28

Plačaj, sicer bomo objavili tvoje žgečkljive fotografije

Reprezentant Rusije in član Krasnodarja Pavel Mamajev se je znašel v hudih težavah, potem ko so nepridipravi vdrli v njegov računalnik.

V zadnjih sezonah se je 28-letni vezist tako ali tako srečeval s spremenljivo formo, kar mu je povzročalo veliko težav, zdaj pa še to. Predrzni kriminalci so vdrli v njegov računalnik in ukradli njegove pornografske fotografije, ki sta jih posnela s svojo ženo, sicer manekenko Alano.

Nekdanji član moskovskega CSKA-ja jim je sporočil, naj le objavijo fotografije, denarja namreč ne bodo dobili. Ti so najprej objavili fotografijo, na kateri Alana gola pozira v kopalnici, potem pa so od nogometaša zahtevali določeno vsoto denarja, sicer bodo objavili še preostale.



Nepridipravi izsiljujejo nogometaša za 18 tisoč evrov na fotografijo, obenem pa naj bi od njega želeli še določen odstotek od letne plače (približno 1,8 milijona evrov).

"Ne bova jim plačala, od naju ne bodo dobili ničesar. Naj le objavijo fotografije," je dejala Alana, ki sicer velja za internetno senzacijo v Rusiji.

Članki iz rubrike