Mobilna verzija
nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

Sylvester Stallone Njena.si

Znani igralec ogorčeno: Nisem mrtev!

ue
ue

Prizadeti Shaq bo pomagal žalujoči družini

Reuters

Košarkarska legenda Shaquille O’Neal na pomoč priskočil žalujoči družini, ki je izgubila najstniškega sina.

Shaquille O’Neal je pokazal veliko srce in bo finančno pomagal družini, ki žaluje za 13-letnim sinom, ki se je po nesreči ustrelil do smrti in to na neverjeten, tragičen način. S strelnim orožjem se je Malachi Hemphill igral, medtem ko je v živo posnetek svojega dejanja objavljal na Instagramu!

Po poku je sina mrtvega v njegovi sobi našla njegova mati. "Bil je moj edini sin, imel je samo 13 let. Pogleda na prizor tal, kjer je ležal mrtev, nikoli ne bom pozabila," pravi strta mati, ki ni mogla pojasniti dejstva, da je imel najstnik v lasti pištolo.

Med tistimi, ki so za tragičen dogodek slišali, je bil tudi Shaquille O’Neal, ki je družini nemudoma pristopil na pomoč in ponudil, da bo plačal stroške pogreba"Želel sem jim pomagati v tem groznem času in to je le ena od stvari, ki jih lahko naredim," je dejal član hiše slavnih lige NBA in dodal: "Nobena mati ne bi smela doživeti take stvari. Lahko si samo predstavljam, kako hudo se mora počutiti ona in celotna družina."

Shaq sicer ni prvič pomagal na ta način. Legenda košarke je leta 2009 že pokril stroške pogreba petletne Shaniya Davis, ki je umrla potem, ko jo je mati prodala za spolno sužnjo.