Mobilna verzija
nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

Sylvester Stallone Njena.si

Znani igralec ogorčeno: Nisem mrtev!

ue
ue

Nekdanji nogometaš naročil umor

Reuters

Cuauhtemoc Blanco, nekdanji mehiški reprezentant, se v domovini srečuje s hudimi obtožbami.

Za Mehiko je zaigral na treh svetovnih prvenstvih (1998, 2002 in 2010), skupaj je v 19 letih reprezentančne kariere dres z državnim grbom oblekel 120-krat. Z igro je navduševal tudi v ligi MLS v Čikagu, kopačke pa je vezist uradno na klin obesil lani.

Takrat se je Cuauhtemoc Blanco posvetil novi karieri in znašel se je v političnih vodah. Izvolili so ga za župana Cuernavace, zdaj pa se je nekdanji nogometaš znašel v neprijetni situaciji.

Obtožili so ga, da je najel morilca, ki je na začetku aprila, na mestni paradi, ubil moškega, ki je bil vpleten v kartele. Morilca so takoj prijeli, ta pa naj bi v zaslišanju s prstom pokazal na Blanca, ki je obtožbe že zanikal in pravi, da je vse to zrežiral njegov veliki politični tekmec Graco Ramirez.

Nekdanji mehiški reprezentant se celotno politično kariero otepa takih in drugačnih obtožb, predvsem glede korupcije, tudi na nogometnih zelenicah pa ni bil znan kot vzoren igralec. Leta 2008 je dobil dveletno prepoved igranja v ameriškem pokalnem tekmovanu, saj se je na sodnika spravil s čelno.

Značke: nogomet , mehika , umor