stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 23.11.2023 09:46:40

Podjetje Milšped Slovenija je v 10 letih postalo eno od vodilnih logističnih podjetij v Sloveniji

Omogočajo logistično platformo, ki pokriva carinsko posredovanje, cestni, ladijski, letalski in železniški promet, avtologistiko in distribucijo
Milšped
Priznano podjetje Milšped Slovenija, ki je del Milšped Group, pri nas uspešno deluje že 10 let. Imajo 243 zaposlenih in so lani ustvarili 60 milijonov evrov prometa. Svojim strankam omogočajo logistično platformo, ki pokriva carinsko posredovanje, cestni, ladijski, letalski in železniški promet, avtologistiko, distribucijo ter visokotehnološke rešitve za skladiščenje blaga. »Izjemno veseli in ponosni smo, da smo se v desetih letih delovanja v Sloveniji uveljavili kot vodilno logistično podjetje. To je rezultat izjemne predanosti in neizmerne delavnosti naših zaposlenih, ki so ključ tega uspeha,« je dejala direktorica Milšped Slovenija Brankica Mavretić.

V svojih tridesetih letih delovanja se je Milšped Group iz majhne špedicije preoblikoval v globalnega giganta na področju logistike, transporta in integriranih storitev. Njihova pot uspeha je tlakovana z inovacijami, predanostjo zaposlenih in trajnostnim poslovanjem, kar jih postavlja v sam vrh sodobne logistične industrije. Podjetje že 30 let uspešno omogoča celovite logistične storitve na treh celinah v 14 državah sveta, pri tem pa zaposluje več kot 3500 ljudi. Letno ustvari prihodke v višini 540 milijonov evrov.

Ob vstopu v četrto desetletje poslovanja bo podjetje v prihodnjih letih nadaljevalo z vlaganji v trajnostno poslovanje, digitalizacijo, infrastrukturne zmogljivosti ter izobraževanje zaposlenih. »Zavezani smo nadaljnjemu razvoju in izpolnjevanju visokih standardov kakovosti. Naša vizija vključuje nenehno vlaganje v inovacije, digitalizacijo ter razvoj naprednih logističnih rešitev, ki bodo zadovoljevale potrebe naših strank v hitro spreminjajočem se okolju. Pričakuje se nenehno širjenje infrastrukturnih zmogljivosti in večja uporaba koncepta "ozelenjevanja" logistike s postavitvijo sončnih panelov in okrepljenim železniškim prevozom,« je poudarila Brankica Mavretić.

Avgusta letos je Milšped Slovenija pomembno povečal kapacitete za cestni transport in avto logistiko. Poleg tega so vzpostavili intermodalno linijo iz Kopra preko Ljubljane do Niša (tu imajo lasten intermodalni terminal MBOX), ki pokriva tako prevoz avtomobilov kot splošnega blaga. Prevoz avtomobilov iz Luke Koper do evropskih partnerjev že nekaj časa poteka tudi po železnici, saj posedujejo lastno vlakovno kompozicijo.

milsped 2
Priznano podjetje Milšped Slovenija, ki je del Milšped Group, pri nas uspešno deluje že 10 let
Milšped

Članki iz rubrike