stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

(no)
(no)
0 20.11.2023 12:55:16

Telekom Slovenije sponzor smučarske družine

Skakalci v družbi Boštjana Škufce Zaverška in Uroša Zupana
psno

Telekom Slovenije in Smučarska zveza Slovenije sta v četrtek, 16. novembra, pred začetkom tekem FIS svetovnega pokala v smučarskih skokih podpisala pogodbo o sponzorskem sodelovanju, s čimer Telekom Slovenije v novo sezono vstopa kot sponzor celotne smučarske družine. Telekom Slovenije tako prevzema krovno pokroviteljstvo v tem olimpijskem ciklu, katerega vrhunec bodo zimske olimpijske igre v Cortini d'Ampezzo leta 2026.



Pogodbo sta podpisala Boštjan Škufca Zaveršek, podpredsednik uprave Telekoma Slovenije, in Uroš Zupan, direktor Smučarske zveze Slovenije.



Boštjan Škufca Zaveršek, podpredsednik uprave Telekoma Slovenije, je ob tem izpostavil, da bo v okviru pogodbe "del sredstev neposredno namenjen športnikom, in sicer na podlagi njihove aktivacije v digitalnem okolju. Športniki nas navdihujete in navdušujete, z vami delimo skupne vrednote, predvsem pa to, da se nikoli ne predamo in da želimo vedno še boljše. Zato s ponosom vstopamo v naše skupno sodelovanje."



Telekom Slovenije sodi med tradicionalne in največje podpornike slovenskega športa in športnikov. Je sponzor številnih športnih zvez, klubov ter profesionalnih in rekreativnih športnih dogodkov. Med drugim je podpornik slovenskih olimpijcev, smučarjev, kolesarjev, nogometašev, odbojkarjev, atletov, kajakašev, rokometašev, veslačev, podpira mnoge slovenske športne klube ter je sponzor kolesarske dirke Po Sloveniji, Maratona Franja, tekem v smučarskih skokih v Planici in številnih drugih dogodkov.



Članki iz rubrike