stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

(ua)
(ua)
0 17.11.2023 14:09:18

Potrpežljiva "prijateljica", ki nikoli ne razočara

psno
S spremljanjem menstrualnega cikla pametna ura Huawei Watch GT 4 pomaga skozi tiste dneve v mesecu in vas obenem vodi na poti doseganja bolj zdravega življenjskega sloga.

Niso samo moški ljubitelji pametnih ur. Ravno tako so všeč ženskam, zato je seveda edino pravilno in hkrati pričakovano, da začenjajo nuditi funkcije, ki so namenjene njim. Nobena druga funkcija ne oriše tega bolje kot tista, za spremljanje menstrualnega cikla. Ne samo, da so podatki nadvse uporabni, ura do skrajnih meja izkoristi tipala in analize, ki jih je sposobna narediti, da zagotovi primerno natančnost in uporabnost. Tega ni bilo preprosto doseči.



Pred dobrimi petimi leti se je raziskovalki v laboratoriju Huaweia posvetilo, da ženske le v majhnem deležu spremljate svoje zdravje. Zlahka bi ostalo pri tej ugotovitvi, a na srečo ni. Huawei je prepoznal pomembnost področja. Sestavili so ekipo strokovnjakov s področij klinične medicine, bioinženiringa, informacijskih tehnologij, matematike in drugih raziskovalnih področij. Ti so začeli iskati tehnologije, ki bodo pomagale ženskam. Ni ostalo samo pri raziskavah znotraj štirih sten laboratorijev. Če bi, potem je veliko vprašanje, ali bi dosegli zastavljene cilje. Ekipa se je povezala s strokovnjakom za reprodukcijo in dednost Huangom Hefengom iz porodnišnice in ginekološke bolnice univerze Fudan, da bi skupaj ustvarili pametni koledar za vodenje menstrualnega cikla. Njegova najnovejša različica je bila prvič vpeljana v pametne ure družine Huawei Watch GT 4. Kako zelo uporaben je, pa med drugim kaže tudi podatek, da napove prvi dan menstruacije s 30 odstotkov večjo natančnostjo v primerjavi z drugimi pametnimi urami.



Funkcije sledenja zdravju pametne ure Huawei Watch GT 4 pomagajo ženskam spremljati tudi druge zdravstvene težave, pogojene s spanjem in obvladovanjem stresa. Raziskave so pokazale, da ženske pogosteje poročajo o težavah s spanjem in so v primerjavi z moškimi bolj izpostavljene nespečnosti. Da bi se spopadli s temi težavami, funkcija analize spanja omogoča boljše razumevanje njihovih spalnih ciklov in navad ter jim daje nasvete za optimizacijo počitka. Poleg tega funkcija zaznava pravilnost dihanja med spanjem, kar omogoča celo nadzor nad zdravjem dihal.



Vzdrževanje telesne kondicije je prav tako sestavni del uravnoteženega življenjskega sloga, saj ženske napaja z močjo in endorfini, ki so pomembni za zadovoljno življenje. Zato nova pametna ura uvaja aplikacijo za upravljanje s kalorijami imenovano Ohranite kondicijo. Obenem so prenovili obroče aktivnosti, ki so bolje prilagojeni potrebam sodobnega življenja. Sedaj kažejo porabljene kalorije, število vstajanj med delom in minute intenzivnejšega gibanja. Funkcije omogočajo, da je sledenje telesnim dejavnostim prilagojeno posamezniku, ženskam pa omogočajo tudi izboljšano metodo za celostno upravljanje ravni telesne pripravljenosti in teže, kar lahko prepreči nezdravo zatekanje k neznanstvenim taktikam hujšanja in pridobivanja telesne teže.



Kljub naporom, da bi zagotovili vsestransko in predvsem natančno sledenje športnim dejavnostim in zdravju, pa estetika ni bila postavljena na stranski tir. Pametna ura Huawei Watch GT 4 je na voljo v 8 različicah, vendar so modeli v velikosti 41 milimetrov zasnovani posebej za sodobne ženske. Izdelana je z leskom in strukturo nakita, zato se ujema z različnimi oblačili in stili, od vsakdanjih do formalnih. Naj bo zlata, bela, črna ali srebrna, vsaka barvna različica je bila ustvarjena tako, da dopolnjuje različne življenjske sloge žensk. Od športno elegantnih dam, ki uživajo v pohodih in pustolovščinah na prostem, do vplivnih poslovnih žensk, ki se morajo pogosto formalno obleči, da naredijo vtis.



Da je pametna ura Huawei Watch GT 4 lahko odlična zdravstvena svetovalka, ki ves čas spremlja telesne znake in gibanje, mora imeti zanesljivo baterijo z dolgo življenjsko dobo. To je še ena izmed njenih mnogih odlik. Baterija manjšega modela, ki je primernejši za nežna ženska zapestja, zdrži celo do sedem dni. Odlična novica za vse, ki bi radi aktivneje skrbeli za svoje zdravje in dobro počutje.

Galerija

Članki iz rubrike