stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ou
ou
0 20.11.2017 14:10:58

Disneyjev animiran film Koko in velika skrivnost je doživel premiero

Sinhro ekipa pri slavnostnem razrezu torte
V nedeljo, 19. novembra, je v ljubljanskem Koloseju potekala premiera novega animiranega filma KOKO IN VELIKA SKRIVNOST iz Disney in Pixar Studiev.

Čudovitih barv in družinske tematike polna risanka je zbrane na premieri navdušila. Že pred ogledom animiranega filma so najmlajši lahko uživali v ustvarjalnih delavnicah z AERO šolskimi potrebščinami in se sladkali s ŠUMI bonboni. Premiere se je udeležila sinhronizacijska ekipa Studia Ritem: Sebastijan Kušar, Leon Rudolf, Uroš Buh, Tilen Artač, Alenka Tetičkovič, Žiga Bunič, Srđan Milovanović in Vojko Sfiligoj. Voditelj zabavnega družinskega popoldneva, Luka Markus je po predstavitvi sinhronizacijeske ekipe na odru, dvorano nagovoril, da so film pospremili z mehiškim valom, tik pred ogledom nove Disneyjeve uspešnice pa podelil še nekaj lepih nagrad. Po ogledu filma so se vsi navdušeno zbrali še pred torto, s katero so filmu zaželeli srečno pot v kinematografe.

Kljub temu, da njegova družina že več generacij vztrajno prepoveduje ukvarjanje z glasbo komurkoli v družini, Miguel vseeno nenehno sanja o tem, da bi postal odličen glasbenik, kot je bil njegov idol Ernesto de la Cruz. V obupanih poizkusih pokazati svoj talent, se Miguel po nizu skrivnostnih dogodkov znajde v fantazijsko pisanem svetu mrtvih. Tukaj srečuje svoje prednike, ki se vsi po vrsti trudijo, da bi mu pomagali preiti nazaj v svet živih. A tudi oni imajo le en pogoj – da se preneha ukvarjati z glasbo. Medtem spozna šarmantnega prevaranta Hectorja in skupaj se odpravita na veličastno potovanje odkrivanja prave zgodbe o zgodovini Miguelove družine in tem tako skritem pomenu glasbe.



Sinhronizacijska ekipa slovenske verzije je bila skrbno izbrana v Studiu Ritem, kjer so za nekatere like v risanki morali poiskati kar po dva glasova, saj so glasbeni vložki in zato pravilna izbira glasu zelo pomembni: Sebastijan Kušar kot MIGUEL (dialogi), Leon Rudolf kot MIGUEL (petje), Jan Bučar kot HECTOR (dialogi), Uroš Buh kot HECTOR (petje), Nuška Drašček Rojko kot MAMA IMELDA, Danijel Bavec kot PAPA, Tilen Artač kot ERNESTO DE LA CRUZ , Maja Boh kot Mama Coco, Vesna Jevnikar kot ABUELITA, Alenka Tetičkovič kot FRIDA , Žiga Bunič kot g. OKOSTNJAK in moški vokal v pesmih, Srđan Milovanović kot JUAN ORTODONCIA, režiser pesmi je Vojko Sfiligoj in pod režijo dialoga in vlogo mame se je podpisala Tanja Đurić Ribič.

V čudoviti svet združitve dveh pisanih in čustvenih svetov se bomo podali 23.11.2017, ko animiran film KOKO IN VELIKA SKRIVNOST, skupaj s kratkim predfilmom LEDENO KRALJESTVO: OLAFOVA PRIGODA, prihaja v kina po Sloveniji, v distribuciji 2i Filma.

Galerija
Značke: film, kino

Članki iz rubrike