pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

ukc ljubljana m24 sr Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Goran Dragić, Greice Murphy Njena.si

Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

ou
ou
0 17.11.2017 13:24:42

Liga pravičnih je navdušila slovensko občinstvo

Čakanja je konec! Včeraj je velika platna zavzela LIGA PRAVIČNIH. V združeni ekipi superjunakov, ki rešujejo svet, igrajo Ben Affleck kot Batman, Henry Cavill kot Superman, Gal Gadot kot Čudežna ženska, Ezra Miller kot Flash, Jason Momoa kot Aquaman in Ray Fisher kot Kiborg.

V Koloseju Ljubljana je včeraj potekala svečana premiera Radia Salomon in Revije Vklop in obiskovalci so si enotni - film je odličen! Poleg znanih Slovencev: politika Zmaga Jelinčiča, televizijskega voditelja in kritika Marcela Štefančiča, fotografa Aleša Bravničarja, hokejskega vratarja Marka Vlahovića, pevk Nastje Vodenik in Karin Možina, fashion blogerke Sonie Graunar Muparutsa ter radijskega voditelja Deana Windischa so premiero obiskali tudi največji oboževalci društva na meji nevidnega, oblečeni v svoje najljubše super junake.

Po premieri pa so vsi gosti bili povabljeni v lokal Happy End, kjer so se lahko malce okrepčali s proteinsko bogatimi jedmi, Polleo Sport pa jih je še dodatno pogostil s pestrim naborom svojih različnih izdelkov za moč in vzdržljivost. Raznorazne debate o tem ali je Flash hitrejši od Supermana an ali se v prihodnje lahko obeta kaka romanca med Čudežno žensko in katerim od ostalih junakov so ob prijetnem druženju potekale še pozno v noč.

unnamed (1)

Filmski spektakel LIGA PRAVIČNIH si že lahko ogledate v vseh kinih po Sloveniji. Priporočamo ogled v 3D tehnologiji. Distributer filma je BLITZ Film & Video Distribution.

Značke: film, kino

Članki iz rubrike