pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

ukc ljubljana m24 sr Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

ue
ue
11 16.11.2017 19:00:25

DOBRODELNA DRAŽBA: Želite imeti podpisan dres Luke Zahovića in tri podpisane Olimpijine drese?

Na dobrodelni dražbi se lahko potegujete za podpisani dres nogometaša Maribora Luke Zahovića in tri Olimpijine drese brez imena, vendar s podpisi igralcev.

Od danes pa do izteka nedelje bo na naši spletni strani www.ekipa24.si in facebook profilu Ekipa24 potekala dobrodelna dražba štirih omenjenih dresov. Izklicna cena za vsakega posebej je 50 evrov, svojo ponudbo pa lahko oddate v komentarjih pod to novico oziroma pod objavo "DOBRODELNA DRAŽBA" na Ekipinem facebook profilu.

Minimalno višanje cene je 10 evrov.

Zmagovalce bomo razglasili v ponedeljek ob 14.uri, zmagal pa bo tisti dražitelj, ki bo ponudil najvišji znesek za posamezni dres.

Denar bo v celoti namenjen za družine otrok s posebnimi potrebami.

Splošni pogoji sodelovanja in pravila dobrodelne dražbe za rokavice Jana Oblaka

1. Kdo prireja dražbo
Organizator dobrodelne dražbe je podjetje Salomon d.o.o., Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana – Polje, v nadaljevanju organizator.

2. Kdaj poteka dobrodelna dražba
Dobrodelna dražba za drese poteka od četrtka, 16. novembra 2017, do nedelje, 19. novembra, do 23. ure na Facebook profilu Ekipa24 (@ekipa24) in Ekipini spletni strani www.ekipa24.si.

3. Namen dobrodelne dražbe
Namen dobrodelne dražbe je zbiranje sredstev za pomoč 33 družinam otrok s posebnimi potrebami.

4. Potek dobrodelne dražbe
V dobrodelni dražbi bodo dražitelji sodelovali na sledeč način:
- izklicna cena za enega od dresov je 50 evrov, dražitelji (to so vsi sodelujoči na dražbi) bodo ceno višali s komentarji pod člankom oziroma facebook objavo, in sicer je minimalno višanje 10 evrov,
- dražba bo trajala do nedelje, v ponedeljek ob 14. uri pa bo organizator razglasil, kateri dražitelj je ponudil najvišjo ceno.

Ena oseba lahko v dobrodelni dražbi sodeluje le z enim veljavnim Facebook profilom.

5. Obveznosti organizatorja in najboljšega dražitelja
Zmagovalni dražitelj je oseba, ki bo v času trajanja dobrodelne dražbe ponudila najvišji znesek. Organizator bo s to osebo navezal stik in mu sporočil vse potrebne informacije za nakazilo zneska, za kar bo imel zmagovalni dražitelj 3 (z besedo: tri) delovne dni časa (zadnji dan za nakazilo je sreda, 22. november 2017).

Če zmagovalni dražitelj v tem času ne bo nakazal dogovorjenega zneska, bo organizator kontaktiral drugega najboljšega dražitelja in postopek ponovil.

Denarna sredstva se nakažejo na TRR Društva Vesele nogice SI56 0510 0801 5311 248 (odprt pri ABanka, d. d.), kjer se zbirajo sredstva za pomoč 33 družinam otrok s posebnimi potrebami.

Organizator je dolžan v treh (s številko: 3) delovnih dneh po prejemu plačila zmagovalnemu dražitelju na navedeni naslov s priporočeno pošto poslati podpisani dres, predaja pa se lahko opravi tudi v prostorih podjetja Salomon d.o.o.

Vsa komunikacija s sodelujočimi se izvaja preko Facebook profila, s katerim je sodelujoči v dobrodelni dražbi sodeloval.

6. Kdo lahko sodeluje?
V dobrodelni dražbi lahko sodelujejo vse fizične osebe z aktivnim Facebook profilom.

7. Druge določbe
Pogoj za sodelovanje v dobrodelni dražbi je, da udeleženec soglaša s pravili dobrodelne dražbe.

8. Preklic sodelovanja
Sodelujoči dražitelj iz dobrodelne dražbe lahko kadarkoli izstopi in v komentar napiše, da iz dražbe izstopa in prekliče svojo ponudbo.

9. Reševanje pritožb
Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator dobrodelne dražbe. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeležence.
Organizator ima pravico iz dobrodelne dražbe izločiti kateregakoli dražitelja, za katerega sumi, da je ravnal v nasprotju s temi pravili. Odločitve organizatorja glede morebitnih diskvalifikacij sodelujočih v dobrodelni dražbi so končne.
Datum objave pogojev sodelovanja v dobrodelni dražbi: 16. 11. 2017.

Članki iz rubrike