pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

ukc ljubljana m24 sr Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

STA
STA
0 16.11.2017 15:14:23

Serena Williams bo dahnila usodni da

Reuters
Prva zvezda ženskega tenisa Američanka Serena Williams bo, kot kaže, namesto teniškega loparja že danes v roke vzela poročni šopek. Na njeno kraljevsko poroko s soustanoviteljem Reddita Alexisom Ohanianom v New Orleansu bodo prišli tudi glasbena mogotca Beyonce in Jay Z ter igralka Eva Longoria, ki so med približno 250 povabljenci.

Časnika People in The Daily Mail, ki se sklicujeta na neimenovane vire, pišeta, da bo poročna slovesnost v centru sodobnih umetnosti v New Orleansu.

Pri Daily Mailu poročajo, da je načrtovanje poroke potekalo v strogi tajnosti in gosti do jutra pred poroko ne bodo izvedeli nobenih podrobnosti. Mediji še ocenjujejo, da bo poroka stala več kot milijon dolarjev, vse povabljene goste pa so naprosili, naj mobilne telefone pustijo doma, saj sta mladoporočenca podpisala ekskluzivno pogodbo za fotografije z modno revijo Vogue.



Šestintridesetletna Williamsova, zmagovalka 23 turnirjev za grand slam, in Ohanian, sta 1. septembra povila prvega otroka, deklico Alexis Olympio. Zaroko sta naznanila leta 2015, ko sta se tudi spoznala.

Williamsova je svoj zadnji grand slam, odprto prvenstvo Avstralije v Melbournu, osvojila letos, ko je bila noseča že približno dva meseca. Svojo vrnitev v teniško karavano pa načrtuje januarja prihodnje leto, spet v Melbournu, kjer naj bi zaigrala le štiri mesece in pol po rojstvu hčerke.

Značke: tenis, zanimivosti

Članki iz rubrike