rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ku
ku
0 25.10.2017 09:29:51

Kaj takšnega lahko po ŽIVLJENJSKI predstavi izjavi samo DONČIĆ: Vas zanima kaj si mislim o svoji predstavi!? Odgovor vas bo OSUPNIL!

Euroleague
Po koncu še ene rekordne predstave za Luko Dončića v dresu madridskega Reala so močno odmevale tudi njegove besede.

Osemnajstletni košarkarski biser je v središču dogajanja na stari celini, njegove vedno boljše predstave pa močno odmevajo tudi v ZDA. Zdaj ni nobena skrivnost več, da si ga številni navijači želijo v naslednji sezoni gledati v NBA in z vsako bleščečo predstavo je bliže najprestižnejši in najboljši ligi na svetu. 

Toda Luka Dončić ni le izjemen košarkar, temveč pri osemnajstih letih tudi zelo zrel za svoja leta, predvsem pa ob vseh pohvalah in presežkih ostaja skromen. To je dokazal tudi po tekmi z Milanom, ko so ga predstavniki sedme sile v prvi vrsti spraševali o vseh svojih rekordnih dosežkih, on pa jih je s svojim odgovorom osupnil. V najbolj pozitivni smeri: "Vsi smo igrali srčno in se do konca borili, ob takšnem pristopu pa smo si zmago tudi v celoti zaslužili. Po takšni zmagi in predstavi se dobro počutim, vendar moramo nadaljevati v tem ritmu. Svoje predstave ne bi posebej izpostavljal, bolj pomembno je, da ekipa zmaguje in da v teh težkih trenutkih, ko imamo številne poškodovane igralce, nadaljujemo v zmagovitem ritmu." 

Članki iz rubrike