Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

dejan dogaja1 Njena.si

Dejan Dogaja in Kiara Haas: Ljubezen jima daje ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
0 25.10.2017 08:03:12

DONČIĆEV TRENER PRESENETIL VSE: Zakaj tega nihče ne vpraša mene? No, bom pa o LUKI in njegovi prihodnosti kar sam povedal TOLE!

Zelo zanimiv nastop po veličastni zmagi Reala nad Milanom je imel madridski trener Pablo Laso.

Strateg je bil seveda navdušen nad 27 točkami in indeksom 41 našega nezemeljskega Luke Dončića, na tiskovni konferenci po tekmi pa si je praktično sam postavil vprašanje, s katerim se v zadnjih tednih ukvarjajo mnogi. Namreč vprašanje, ali se slovenski dragulj na koncu te sezone poslavlja in kot izjemno visok izbor na naboru NBA (morda celo številka ena) odhaja v ZDA. Laso ima o tem zelo jasno mnenje in ga je hotel deliti. 

Že pred dnevi se je na to temo oglasil predsednik Reala Florentino Perez in dejal, da bodo storili vse, da bi Dončića zadržali že eno nadaljnjo sezono, veliko presenečenje pa je zelo odločen nastop trenerja, ki se s takimi zadevami ponavadi ne ukvarja. "V zadnjih dneh me ni nihče vprašal, toda odločil sem se, da bom povedal kar sam. In danes, po tej tekmi, na ta dan, vam povem, da zelo realno upam, da bo Dončić z nami igral do konca te sezone, nato pa še eno."

Mnogi pravijo, da se Laso ne bi izpostavil na tak način, če ne bi vedel, da so možnosti resnično realne. Bodo pa zagotovo v veliki meri odvisne od marsičesa, tudi od nabora. Če bo res številka ena in ga bo izbral kateri od najbolj uglednih ameriških klubov, bo odhodu v ZDA precej bližje, kot če bi ga, na primer, kot številko tri izbrala kakšna precej manj ugledna ekipa.  

Značke: dončić, laso, real

Članki iz rubrike