favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
9 25.10.2017 08:40:30

VIDMAR PRED VRATI REALA, razkrit neverjeten PEKLENSKI NAČRT kraljevega kluba! Želijo pripeljati ČIM VEČ SLOVENCEV, da bi lahko ...

Fiba
Sloviti španski časnik El Pais je postavil zelo odmevno, zelo drzno trditev.

Kot pravijo vesti iz Španije, je slovenski center Gašper Vidmar prvi favorit za to, da bi ob težavah s poškodbami postal novi center madridskega Reala. Med vsemi kandidati si ga najbolj želi trener Pablo Laso, med vsemi kandidati si ga najbolj želijo vodilni možje Reala in storili bodo vse za to, da bi ga speljali turškemu Banvitu. ne bo lahko, kajti bojeviti Gape ima s turškim klubom zelo svežo in zelo spodobno pogodbo, a Madridčani so odločeni. 

Ob pisanju o tem pa je še en, neverjeten, vidik predstavil omenjeni El Pais. Ta namreč govori o zagotovljenem prihodu Klemna Prepeliča ob koncu sezone in o zelo velikih možnostih za takojšnji prihod Vidmarja. Vse skupaj pa naj bi po njihovem pisanju bilo del načrtne slovenizacije madridskega Reala. Da, prav ste prebrali, načrtne slovenizacije. In zakaj bi kraljev klub počel kaj takega? kot piše El Pais ... zaradi Luke Dončića. 

Novinarji tega časnika zagotavljajo, da so pri Realu spoznali, da bi lahko dlje kot do konca tega sezona Dončića zadržali tudi tako, da bi mu v Madridu ustvarili kar najboljšo, najbolj domačo klimo. In ker so videli, da se je najbolje počutil in bil najbolj nasmejan med Eurobasketom, mu želijo ustvariti tako klimo. Zlato. Slovensko. S čim več slovenskimi košarkarji v ekipi, s čim več člani zmagovite slovenske reprezentance.

In naj razjasnimo še nekaj za tiste, ki tega morda ne veste: El Pais ni kak obskurni portal, ki bi pisal samo zato, da nekaj napiše. Gre za najbolj ugleden španski dnevnik z žlahtno tradicijo, za časopis v rangu angleškega Timesa.  

Članki iz rubrike