tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 25.10.2017 09:23:02

Kar je z Dončićem naredila SLOVITA MARCA, se praktično ne dogaja! Kakšen poklon, kakšna čast, kakšna dokončna oznaka KRALJA

Za mladim slovenskim košarkarjem Luko Dončićem je še ena vrhunska predstava.

Slovenski čudežni košarkar Luka Dončić po novi izjemni predstavi v dresu Reala polni stolpce španskih časnikov. Osrednja španska športna časnika Marca in As sta polna hvale na račun slovenskega čudežnega dečka, ki je Milanu v evroligi nasul 27 točk, osem skokov, pet podaj in tri ukradene žoge, tekmo pa končal s statističnim indeksom 41.


Pri slovitem športnem dnevniku Marca so zapisali, da je komaj 18-letni Dončić zavoljo stalnih in ponavljajočih izjemnih predstav prenehal biti novica, temveč pomemben člen v vrstah devetkratnega zmagovalca evropske lige prvakov oziroma evrolige, po novi fantastični predstavi si je še bolj na stežaj odprl vrata v ligo NBA.

Omenjeni španski časnik je dal Dončiću za odlično predstavo celo najvišjo možno oceno, kar se zgodi zelo zelo redko oziroma se praktično ne dogaja. Hkrati pa poudaril njegov prispevek v uvodni in predvsem tretji četrtini torkove tekme, ko se je dobesedno poigraval z Milančani in bil najbolj zaslužen za vodstvo 74:60 v 26. minuti, na njegovi poti do zvezd pa tekmeci niso izbirali sredstev in so ga večkrat zaustavili na nešportne načine.

Članki iz rubrike